​Az ünnepek előtt rúgták ki Karácsony Gergelyék a kétgyerekes férfit

2021. december 14., kedd
Nem sokkal karácsony előtt került utcára az a kétgyerekes, családos férfi, aki megkereste a Metropol szerkesztőségét, majd megrázó videóinterjút adott a lapnak arról, hogyan rúgták ki a főpolgármester emberei.

Már nyár óta tartották bizonytalanságban a főváros vezetői, aztán éppen az ünnepek előtt rúgták ki, többedmagával együtt. Szerinte folyamatos a „ritkítás" a budapesti közműcégeknél.

A CÉGVEZETŐK EGYÉRTELMŰEN A FIZIKAI DOLGOZÓKRA UTAZNAK.

Erről néhány napja írt a Metropol: a cikkből kiderül, hogy a város vezetése a melósokon spórol, ami látszik is a városon: leszerelt kukák, több szemét és gaz mindenütt.

A megrázó videót az egyik fővárosi cégtől elbocsátott alkalmazottal itt lehet megnézni:

A férfi, mivel fél, hogy a városvezetők „utánanyúlnak", kérte, hogy takarják el az arcát és torzítsák el a hangját, hogy ne legyen felismerhető.

A munka nélkül maradt férfit különösen felháborítja, hogy

MIKÖZBEN AZ ALKALMAZOTTAK SORRA KERÜLNEK AZ UTCÁRA, EGYRE HOSSZABB KARÁCSONY GERGELY TANÁCSADÓINAK A LISTÁJA. AKIK SZINTE EGYÁLTALÁN NEM JÁRNAK BE DOLGOZNI AZ EGYMILLIÓ KÖRÜLI FIZETÉSEKÉRT...

Az erről szóló lista körbejár a fővárosi közműcégeknél.

Ráadásul néhány fővárosi vezető szinte provokálja a dolgozókat, amikor naponta váltogatott sokmilliós luxusórákat villantva jachtoznak valahol a tengereken, hogy aztán dicsekedve kiposztolja az erről szóló képeket. 

Van olyan is közöttük, aki pofátlanul ráírta az ilyen képekre, hogy HOME OFFICE...


Megtekintések száma: 4945

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet