Az űr sötétjéből érkező idegeneket érzékelt a Nemzetközi Űrállomás?

2021. október 5., kedd




Bármi is volt, nem a Föld körül keringett, hanem az űrből érkezett hozzánk! Földönkívüli hajó, vagy valami más?

A lenti felvételek az ISS fedélzetén készültek, azaz a Nemzetközi Űrállomáson. Elsőre talán semmi különöset nem is lehet észre venni rajta azon kívül, hogy a Föld sarki fényei láthatók megörökítve rajta.

Az augusztus 31-én készült felvétel azonban ennél többet tartogat, ha jobban szemügyre vesszük.

Ugyanis a felvételen nem is egy földönkívüli objektum bukkan fel.

Ezen objektumok egyértelműen nem ember alkotta tárgyak, legalábbis több ufó szakértő szerint kizárható, hogy más műholdak vagy egyéb szatellitek lennének.

Egy kékes, amorf fény tűnik fel először, ami lehet akár csak egy fényvisszaverődés valahonnan. Noha azt azért hozzá kell tenni, hogy elméletileg nincs, ahonnan visszatükröződött volna a fény, de itt ne ragadjunk le.

A ténylegesen fontos momentum a kékes tükröződés után, és alatt látható közvetlenül. Miről is van szó? Arról a fehéresen fénylő objektumról, ami a háttérben húz el hihetetlen sebességgel.

Ráadásul ezen objektumokból nem is egyet sikerült az ISS kameráinak megörökítenie.

Az egyik ilyen objektumon például egyértelműen látszik, hogy a Földön kívülről érkezik, az űr sötétjéből. Ez tehát azt is jelenti egyben, hogy nem a Föld körül keringő objektumról van szó.

Sokak szerint ez egyértelműen utal arra, hogy ezek a tárgyak földönkívüli űrhajók, melyek épp a Föld légkörébe próbálnak belépni.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 177353





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet