Az USA azzal fenyeget, hogy megmérgezi a világ vízellátását? Mindent tönkretehetnek!

2020. február 24., hétfő
Az MI6 és a CIA forrásai szerint az Amerikai Vállalati Kormány nem tartotta be a február 16-i fizetési határidőt, és most azzal fenyeget, hogy megmérgezi a világ vízellátását..

Így közvetítette a fenyegetést egy magas rangú CIA forrás:

"Ne feledjék, hogy a tiszta víz az élet. Ez értékesebb lesz, mint az arany." Fordítás: "Adják át az aranyat, vagy megmérgezzük a vizet."

- írja az ÚjVilágtudat

Az Egyesült Államok Vállalat csődjének eredményeként "a MOSZAD átvette az Egyesült Államok tényleges hírszerzési irányítását," - mondják az MI6 forrásai.

"Vagy más szóval ... a Rothschild Banki Dinasztia-Federal Reserve lehívta a kölcsönöket, és egyszerűen fedezetként lefoglalta az egész országot," - mondják a források. 

A Pentagon forrásai ezt megerősítik, és azt állítják, hogy a Trump-USA vállalat kormányzatát jelenleg egy izraeli kiberbiztonsági különítmény vezeti New Yorkban.

A Fehér Sárkány Társaság és szövetségesei reagálni fognak a fenyegetéseikre azzal, hogy fokozzák a kazár sátánisták elleni hajtóvadászatot és megölésüket mindaddig, amíg mind nem adják magukat vagy meg nem halnak. 

Ne feledjük, hogy ezek az emberek évtizedek óta próbálják megölni a világ lakosságának 90%-át, és továbbra is kudarcot fognak vallani.

Jó példa erre a Kína elleni biofegyver támadás. Úgy tervezték, hogy rendkívül halálos legyen, és ha modelljeik helyesek volnának, akkor Japánban az embereknek már haldokolniuk kellene. 

Ehelyett a sátánisták arra kényszerülnek, hogy pszichológiai hadviselést folytassanak egy hajó felhasználásával és hamis videók készítésével "Kínáról," hogy félelmet keltsenek. 

Például a Bloomberg News egyik félelmet keltő cikke szerint a világ lakosságának kétharmada el kellene hogy kapja a vírust.

A pánikoló vállalati propaganda média túlórázik annak érdekében, hogy félelmet terjesszen, és most a sáskajárást és a járványokat népszerűsítik. Ez mind annak a kísérletnek a kudarca, amely a világ népessége feletti ellenőrzés fenntartására irányul.

Óvakodni kell az önmagukat sátánistának nevezőktől, mint pédául Leo Zagamitól, akik a vallást próbálják a tömeggyilkosság elfedésére felhasználni. 

A probléma az, hogy bűnügyi bizonyítékok vannak arra, hogy az olyan eseményeket, mint Fukusima és a Kína elleni biofegyveres támadást emberek hajtották végre, akiket fogva tartanak, letartóztatnak vagy megölnek. 

A világot már nem csaphatják be a trükkjeikkel.

Például ez az öt perces videó nagyon is releváns, mivel részletes bizonyítékokat tartalmaz az oltásokról, a démoni Bill Gates-ről és társairól. Szilárd bizonyítékaink vannak arra, hogy a gyógyszergyártók megpróbálnak megölni minket, és ez azt jelenti, hogy minden lehetséges módon meg kell védenünk magunkat.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás. ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 4500

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet