​Az USA elhallgatott háborúi a közel-keleti "drogkészletekért" zajlott egész végig?

2020. szeptember 26., szombat
Amiről nem beszélnek.. minden mögött a pénz, az olaj, és a "kokó" áll?! Tényfeltáró Amerika eltitkolt "mák tartományáról"...

Az a kegyetlen és brutális igazság, hogy az összes háború már réges rég óta igazából a hatalomért, az aranyért s egyéb bányákért, további természeti erőforrásokért (pl. olaj), s a kontrollért folynak, azaz pl. azért, hogy az adósság alapú rabszolgaságba döntő pénzügyi rendszert mindenhol bevezethessék...

Ezt szinte már mindenki tudja, aki egy kicsit is képes tájékozódni a világban. - írja a Titokterminál.com

Azt azonban kevesebben tudják, hogy a háború megéri még egy valamiért egyes országoknak, különösképpen Amerikának.

Ez pedig az ópium és egyéb drogok, de főleg az ópium.

Amerika titkos ópium ügyletei ugyanis a mai napig zajlanak, és a Közel-Kelet jelenti a végtelen utánpótlást.

Éppen ezért eszük ágában sincs kivonulni ezekből a térségekből, nagyon erős érdekeik fűződnek ugyanis ezekhez a hatalmas mákföldekhez.

Igen, a drogokért folyt számos háború, ami hihetetlen nagy pénz (a fegyver- és "betegségipar" mellett), s, amik többségét a háttérhatalom csak és kizárólag azért illegalizálta, hogy ők fölözhessék le a nagy hasznot a maffia szervezeteikkel kötött kapcsolataik révén, a konkurenciát meg teljesen legálisan lekapcsolhassák.

Ha valóban érdekelné az antiszoc vezetőket a nép egészsége, akkor nem rombolnák azt tudatosan...

Az olajon kívül a Köze-Keletről importálja az USA az ópiátok 80%-át is ..

Az, hogy mindezt a tv-ben, kicsit másként tálalja a háttérhatalom (pl. ugye ahogy 911-et is), az csak a káprázatosan kidolgozott médiamanipulációk eredménye.

Hihetetlen de igaz tény, hogy a drogok, melyeket a keleti régióból "importálnak" titkos csatornákon keresztül,. nagyrészt a CIA ellenőrzése alatt folynak át.

A Tálibok, akiket sokszor drogkartell gyanúval vádoltak, és mindennek be lettek állítva a médiában, csak alig néhány tonnát "termelnek" évente.

Ellenben a CIA ellenőrzése alatt átfolyó több mint HATEZER tonnával.

A CIA és a NATO, valamint az ISAF kezei között átfolyó drogok összesen 8,2 tonnát is kitettek évente.

Az USA főleg Mexikó felé teríti a drogjait a hazai felhasználás mellett. Az USA ugyanis nagyon is érdekelt abban, hogy Mexikóban továbbra is a bűn, az erőszak és a drogok tartsák káoszban a társadalmat.

Az egész egy csel, hisze Ameirka látszólag küzd a mexikói bevándorlás ellen, ugyanakkor az egészet részben ők tartják fenn, legalábbis a hatalmas fegyver és drog exportokkal táplálják a soha nem szűnő tüzet, mely lassan felemészti a régiót.

Gazdasági és demográfiai, társadalmi kiszipolyozás a végső cél, hogy mindent tönkretegyenek, épp, mint a Közel-Keleten.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com


Megtekintések száma: 88879

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet