Az USA hadereje elismere, hogy több információja van a Nimitz UFO incidensről

2020. január 14., kedd




Történt egy érdekes, mi több, rendkívül informatív fejlemény azon incidenssel kapcsolatban, amikor a Nimitz repülőgép-hordozó harci csoportja UFO-kkal találkozott 2004-ben.

Mint az közismert, három videó került nyilvánosságra a haditengerészet berkeiből a To The Stars Academy (TTSA) elmúlt néhány évben tett erőfeszítéseinek köszönhetően, amelyek bizarr repülő tárgyakkal való találkozásokat mutatnak be, amelyek olyan repülési jellemzőkkel rendelkeznek, melyek túlmutatnak a fizikai megértésünk jelenlegi szintjén.

- írja az ÚJVilágtudat.

Az egyik felvétel a Nimitz incidens során készült, a többi a Roosevelt hordozó sokkal későbbi találkozásait rögzítette. A videók kissé szemcsések és elég rövidek voltak. Számos újságíró próbálta kideríteni, hogy létezik-e több ilyen videó, vagy legalább azoknak a hosszabb és jobb minőségű változata, amelyeket már megismerhettünk. Minden ilyen kérésre nemleges választ adtak.

Legalább is eddig. Az egyik kutató, Christian Lambright októberben FOIA-kérelmet nyújtott be a Haditengerészet Hivatala (ONI) felé, amelyben nagyon konkrét információkat keres ezen a vonalon. Végül nemrég kapott választ.

A hadseregtől nem kapott új videókat vagy dokumentumokat, de elismerték, hogy találtak más dokumentumokat és egy másik videót, amely kielégíthetné a kérését. Ezeket azonban nem hozhatták nyilvánosságra, mivel a dokumentumokat szigorúan titkosították, a videofelvétel pedig szintén titkosítva van. A haditengerészet állítása szerint ezek nyilvánosságra hozatala "súlyos károkat" okozhat a nemzetbiztonság szempontjából. Ezt az információt nemrégiben tette közzé Paul Dean.

"Nyilvántartásaink és rendszereink áttekintése során kiderült, hogy az ONI nem rendelkezik a kéréssel kapcsolatos kiadható dokumentumokkal. Az ONI azonban ezzel kapcsolatos dokumentumokat keresett a nyilvántartásában. Felfedeztünk bizonyos eligazító diákat, amelyek SZIGORÚAN TITKOS minősítésűek. 

Ezen anyagok áttekintése rámutat arra, hogy a jelenlegi és megfelelő jelölésű és minősített titkosítás az 13526. sz. Végrehajtási rendelet alapján történt, és az Eredeti Minősítési Hatóság megállapította, hogy ezen anyagok kiadása kivételesen súlyos károkat okozna az Egyesült Államok Nemzetbiztonságának. 

Pontosabban, az 1.4 szakasz szerint az anyagok védelmet biztosítanak a c) alkategória, az Egyesült Államok hírszerzési tevékenységei, valamint az Egyesült Államok nemzetbiztonságát támogató információk gyűjtésére szolgáló források és módszerek alapján. Ezenkívül az anyagok védettség alatt állnak az e) alkategória, az Egyesült Államok Nemzetbiztonságával kapcsolatos tudományos és technológiai kérdések területén. Ezért az anyagok mentesülnek a b) (1) alóli mentesség alapján a nemzetvédelmi osztályozott ügyekre vonatkozóan. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy ezeket a nyilvántartásokat nem szabad kiadni, és ezeket visszatartják.

Azt is megállapítottuk, hogy az ONI rendelkezik olyan titkos videofelvétellel, amely esetében nem az ONI az eredeti minősítő hatóság. Az ONI továbbította kérését a Naval Air Systems Parancsnoksághoz, hogy meghatározza a nyilvánosságra hozhatóságát..." - közölte válaszában a Haditengerészet.

Ezeket a kinyilatkoztatásokat azonnal összefüggésbe kell helyeznünk, tehát vizsgáljunk meg néhány fontos pontot.

A tavalyi év elejétől kezdve úgy tűnt, hogy a Pentagon belefáradt az UFO-kkal kapcsolatos összes kérdésbe, és minden újságírói kérdést Susan Gough-hoz, az egyetlen szóvivőjéhez utalt. Ezt fontos megjegyezni, mivel a Nimitz harci csoport számos tengerészének vallomását hallhattuk, akik tanúi voltak ezeknek az eseményeknek, mondván, hogy emlékeznek arra, hogy láttak hosszabb videókat is. Amikor az újságírók erről kérdezték a Pentagont, Gough asszony több alkalommal arról tájékoztatott, hogy csupán ez a három videó volt, és nincsenek hosszabb vagy jobb minőségű verziók.

Most az ONI azt állítja, hogy van legalább egy további videó a Nimitz incidensről, de nem hozhatják nyilvánosságra, mert az titkos minősítésű. (Felülvizsgálják ezt a besorolást, hogy kiderítsék, megváltoztatható-e, tehát végül talán láthatjuk.) Tehát állít valamit a Pentagon Gough asszonyon keresztül, mondván, hogy nincs több videó, az ONI szerint viszont van még legalább egy felvétel. Mindkettő nem lehet egyszerre igaz. Más szavakkal, valaki ismét hazudik.

Kinek kellene hinnünk? Lehet, ha egy kicsit logikusan végiggondoljuk a helyzetet, akkor találunk rá választ. Az egyik lehetőség az, hogy valaki a Haditengerészeti Hivatal irodájában úgy döntött, hogy kitalál egy mesét a nem létező UFO felvételekről, és elküldi azt a kutatóknak és újságíróknak.

A másik lehetőség, hogy amikor a Pentagont a további videókról kérdezték, hazudtak nekünk. Susan Gough azonban több hónapon keresztül többször elmondta, hogy az AATIP (Fejlett Légi Fenyegetés Azonosító Program) program valódi, és az UAP-kat, vagyis az azonosítatlan légi jelenségeket vizsgálta.

Aztán december 7-én megmagyarázhatatlanul kijelentette, hogy az AATIP-nek soha nem volt semmi köze az UAP-khez.

Azt is állította, hogy Louis Elizondo, a To The Stars Academy tagja soha nem volt felelős vagy állt kapcsolatban az AATIP-el (ami még mindig lehet igaz), míg számos más forrás állítja, hogy a program vezetője volt, és neve szerepel az AATIP-vel kapcsolatos egyetlen ellenőrizhető dokumentumban, amelyet Harry Reid hozott nyilvánosságra.

Őszintén szólva, az ONI talán több ezer dokumentumon és videón ül. De ha azok bármikor 2004. november 10-ét megelőzően, vagy 2004. november 17-től napjainkig tartó bármely időpontból származnak, vagy ha a világ más pontján, nem csak a Nimitz kiképző területén történtek, akkor ezekről nem fognak semmit elárulni.

Mit jelent ez? Nos, a 2004-es Nimitz, és a 2015-ös Roosevelt incidensben résztvevő pilótáktól azt is hallottuk, hogy ezeket a dolgokat "állandóan látják." Ez elég gyakran fordul elő, és ilyenkor a magasabb beosztású katonai vezetők válaszokat akarnak. Ha ez a helyzet, gondolhatjuk-e valóban, hogy az elmúlt tizenhat évben (legalább) csupán három (vagy esetleg négy) videót sikerült rögzíteniük? Ez rendkívül valószínűtlen.

Ez egy újabb példa, amikor a kormány hamis információkkal lép a nyilvánosság elé a témáról, és rajtakapják őket. Több mint valószínű, hogy hegyekben állnak a bizonyítékok, és mindent visszatartanak. És még mindig hazudnak róla.

Ne feledjük azonban, ez még mindig nem jelenti automatikusan, hogy ennek bármi köze van a földönkívüliekhez. Például, miért titkosítottak diákat és egy másik videót? Talán ezek a bizonyítékok felfedhetnék valamelyik titkos űrprogramot, akár amerikai orosz vagy kínai részről, amelyek hihetetlen technológiai fejlődést mutatnak be. 

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚJVilágtudat


Megtekintések száma: 14837





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet