​Az USA kongatja a vészharangot: biofegyvereket fejlesztenek az emberiség kiirtására

2022. július 26., kedd




Szerintük csak idő kérdése, hogy valami borzalmas szabaduljon rá az emberiségre.

Bill Gates korábban már ugyanerre figyelmeztetett, de akkor nem hallgatott rá “senki”.

Az Egyesült Államok, megerősítve az orosz tisztviselők régóta hangoztatott aggodalmait, óva intett mindenkit a DNS-tesztek használatától.

A DNS tesztelés során gyűjtött biomintákat ugyanis eladhatják és felhasználhatják olyan biofegyverek kifejlesztésére, amelyek kifejezetten bizonyos csoportokat vagy éppen egyéneket céloznak, állítják az amerikai törvényhozók.

“Jelenleg olyan fegyverek állnak fejlesztés alatt, amelyeket konkrét emberek célba vételére terveztek.

– árulta el Jason Crow, a képviselőház hírszerzési bizottságának tagja.

Már ténylegesen meg lehet venni valaki DNS-ét, meg lehet venni orvosi profilját, és létre lehet hozni egy olyan biológiai fegyvert, amely megöli az illetőt, vagy kivonja őt a harctérről.”

Crow hozzátette, hogy e veszélyt tekintve aggasztó, hogy a magánélethez fűződő elvárásokat az elmúlt 20 év során szinte teljesen kivonták a forgalomból, s a fiatalok készségesen átadják adataikat magánvállalatoknak, például DNS alapú vizsgálati szolgáltatásoknak.

Szerinte az Egyesült Államoknak új irányelveket kellene kidolgoznia a személyes egészségügyi adatok, köztük a DNS-minták védelmére, “mert ezeket az adatokat az ellenfeleik meg fogják szerezni a biofegyverek kifejlesztéséhez”.

Moszkva évek óta figyelmeztet a DNS-minták ellenőrizetlen gyűjtésének veszélyeire.

Vlagyimir Putyin elnök még 2017-ben kijelentette, hogy az államban “célzottan és professzionálisan” gyűjtenek biológiai mintákat.

Azóta Igor Kirillov altábornagy szerint a Pentagon “jelentősen kibővítette kutatásait, és egyes régiókban bizonyos betegségek ellenanyagainak jelenlétéről is információkat szerzett”.

Kirillov volt egyébként az, aki azt állította, hogy katonai célú kutatások folynak Ukrajnában, amelynek finanszírozásában a Pentagon is részt vett.

Washington akkor elismerte, hogy támogatta a biológiai létesítmények létrehozását, ám ragaszkodott ahhoz, hogy mindez egy békés közegészségügyi projekt része volt.

A személyre szabott biofegyverekkel kapcsolatos aggodalmak túlmutatnak a DNS-mintákon, állítja Joni Ernst szenátor.

Szerinte Amerika ellenfelei a biológiai fegyvereket kifejezetten a helyi állatállományra és terményekre irányíthatják, hogy élelmiszerválságot idézzenek elő.

Véleményét az USA-Kína Bizottság is alátámasztotta, melynek jelentéséből kiderült, hogy Kína egy nap majd megpróbálhat biológiai hadviselést indítani a génmódosított amerikai növények ellen.


Megtekintések száma: 23925





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet