Az USA kormányának kristálytiszta ufó felvételek vannak a birtokában - állítja egy bennfentes

2021. október 27., szerda




Az amerikai kormány rengeteg dolgot tud az idegenekről, és évtizedek óta megfigyeli őket, ahogy ők is minket.

Az USa kormánya sokkal többet tud a földönkívüliekről, és azok létezéséről, mint ahogyan azt a közvélemény felé sejteti.

Egy belsős ember lépett ismét a fényre, aki elmondta, hogy rengeteg dokumentum, akták, videofelvételek és fényképek vannak a kormány birtokában.

Ezen anyagok jó része kristálytiszta minőségű - állítja.

Az USA kormánya már a Roswellnél lezuhant ufó esetébe is biztos volt abban, hogy nem evilági utazók voltak a roncsok között, és nem egy másik nemzet kémrepülőjét találják meg a földeken.

A 46 éves Nick Pope a kilencvenes évek elején azt a feladatot kapta, hogy az angol védelmi minisztérium által az 1950-es évektől kezdve összegyűjtött ufóészleléseket tanulmányozza.

Nick Pope is azt állította korábban, hogy a brit kormány is meggyőző bizonyítékokkal rendelkezik, ugyanis számos esetben derült ki, hogy bizonyos eseteket nem lehetett megmagyarázni semmivel, így a szóban forgó észlelések tényleg ufó aktáknak lettek minősítve.

Nemrégiben pedig maga a Pentagon ismerte el, hogy több mint 20 millió dolláros költségvetésből gazdálkodva vizsgáltak olyan eseteket, amikor azonosítatlan repülő tárgyakat észleltek az USA légterében.

A Déli-sarkról származó meteoritokban bukkant Földön kívüli élet mikroszkopikus nyomaira a NASA egyik kutatója. 

Richard Hoover asztrobiológus az élet kialakulásához szükséges cianobaktériumokhoz hasonló szerves anyagok lenyomatait találta meg.

Ez pedig megerősítette, hogy mivel a meteoritok az űrből érkeztek,a  földönkívüli élet valódi, és már jóval a Földön kialakult életformák előtt megjelenhettek más helyeken.

A világ országainak kormányai nehéz helyzetben vannak, mivel egyértelmű, hogy nem vagyunk egyedül a vilgáegyetemben.

Azonban nem tehetik még meg a nagy bejelentést, mert az emberi faj nincs rá felkészülve, és óriási, globális szintű pánik törne eki, ami alapjaiban veszélyeztetné a civilizációnkat.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 166762





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet