Az USA rablóhadjárata, amiről senki sem beszél: demokrácia bajnoka havonta 30 millió dollárnyi nyersolajat csempész ki Szíriából

2020. március 1., vasárnap




Az USA titkos közel-keleti szállítmányai, amiről még a média is hallgat…

Amerikáról egyre inkább lehull a lepel az elmúlt közel 50 év politikai bábszínháza során. Ami eleinte működött, az ma már nagyon átlátszó és egyben visszaszító is.

De ne is lepődjünk meg egy olyan nemzet kapcsán, melynek alig 300 éves puszta létezése is vérontásra épült, hiszen az egykor indiánok által uralt és benépesített földeket vették el, majd sajátították ki.

Aztán felismerték, az első és második világháborút követő hidegháború végén, hogy erőforrások tekintetében ugyanezt megtehetik.

Azonban kellett egy jó indok, amivel háborúba vonulhatnak úgy a Közel-Kelet ellen, hogy a társadalom támogassa, sőt, kifejezetten szomjazza az újabb háborút, és a világ szimpátiáját is maguk mögött tudják.

Így lett “megrendezve” 2001 szeptember 11, melynek szándékosságáról és a “belső munka” tényéről ugyan el lehet vitatkozni, de arról aligha, hogy feltűnően durva hibákat vétettek a hatóságok nemzetbiztonsági szinteken.

Ezek pedig eleve felvetik a “szabotázs” lehetőségét, hiszen az USA-nak kapóra jött az, hogy a támadás után az egész világ velük szimpatizált.

Aztán szépen bevonultak…

Méghozzá úgy, hogy az egészről azt hirdették, hogy ez tulajdonképpen a demokrácia elterjesztése a vadkeleten. Egyfajta felszabadító hadművelet.

Nos, tény, hogy felszabadították a Közel-Keletet: az erőforrásaik alól. Azóta is rengeteg tőke és egyéb erőforrás áramlik ki ezekből az egykor legyalult országokból.

A pénzhatalmi rendszerbe csatornázták be őket, miközben a világ előtt a világbéke fenntartását játszották el.

Az elmúlt néhány évben azonban elkezdett eluralkodni rajtuk a Közel-Kelet hazugsága. Az ISIS ezért tudott kinőni a földből, és b ár leverték, már így is katasztrofális folyamatok indultak el.

Európa dinamizálódik, hatalmas embertömegek mozgolódnak már Afrika-szerte is, miközben az egész régió egy állandó puskaporos hordó, mely bármikor berobbanthat egy nemzetközi háborút.

EZ Amerika rabló hadjáratának öröksége a következő generációk számára, akik egy “emberdaráló” harmadik világháborúval fognak szembe nézni.

Előbb, vagy utóbb…

OSZD MEG másokkal is!

politika játszmák


Megtekintések száma: 49762





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet