Az USA továbbadta a csehektől vásárolt fegyvereket az iszlamista harcosoknak? Ami a médiából kimaradt...

2019. február 7., csütörtök




Kirajzolódnak Amerika valódi szándékai? Erről nem beszél a fősodratú média!

Amerika már egy ideje nem fair play játékot játszik? Egyre több jelentés érkezik és lát napvilágot arról, hogy kétkulacsos politikát folytat.

Ez a történelem során már sokszor előfordult, azonban a mostani ilyen lépése lenne a legetikátlanabb.

Annál is inkább, mert Amerika egészen eddig szeretett a világ csendőrének szerepében tetszelegni, holott a színfalak mögött minden szálat ők mozgattak.

Sokak szerint az észak-koreai atomfenyegetés mögött is ők állnak, ők a kirobbantói, akárcsak a bevándorlási hullámnak, hiszen ők voltak azok is, akik elvitték keletre a demokráciát, mely alapjaiban rombolta le, és taszította káoszba a keleti országokat.

Óriási embertömegek indultak meg Európa felé, hogy gyengítsék azt.

Érdekes módon keletebbre nem vándoroltak, mert a testvérnépek nem engedték be őket, feltehetőleg amerikai utasításra, legalábbis ilyen sejtések is napvilágot láttak.

A nemzetközi sajtó után most a cseh sajtó is megírta, hogy a román és bolgár fegyverek, valamint lőszerek mellett cseh fegyveripari termékek is a szír iszlamista fegyveresek ellátmányául szolgálnak évek óta.

A cseh kormány szerint Csehország nem sértett meg ezzel semmilyen nemzetközi szerződést, mivel a fegyvereket az USA vásárolta és továbbította aztán a terrorcsoportokhoz.

Jól olvastad: Amerika továbbította a TERRORCSOPORTOKHOZ.

Az USA tavaly a szíriai ellenzéknek küldte a közép- és kelet európai volt szocialista országokban korábban vásárolt fegyvereket, holott előzőleg arról biztosította őket, hogy azokat az amerikai hadsereg fogja használni.

Óriási összeesküvés elmélet rajzolódik ki tehát a háttérben, melyre most a dokumentumok és a csehek információi is próbálnak rávilágítani.

Ezzel ugyanis Amerika nagyon durván megsértette a fegyvereladási szerződésben foglalt pontokat, és a nemzetközi egyezményeket.

Annyit tudni egyelőre, hogy legalább 500 millió dollár értékben vásároltak régebbi használt fegyvereket, AK-47-eseket, akna és gránátvetőket, melyeket később Szíriába szállítottak végül az amerikai kontingensek az USA helyett.

Nem csak és kizárólag a cseheket verték át. Vásároltak még további fegyvereket Bulgáriától és a Szerbektől, de még Ukrajnától is.

Ezek az országok végig jóhiszeműen együttműködtek az Egyesült Államokkal, és segítettek a terrorizmus elleni harcban is. Azonban alaposa megdöbbentett mindenkit, hogy ezen fegyverek, melyeket pontosan a terroristák likvidálására adtak el Amerikának, valójában a terroristák kezébe lett szánva.

Nemcsak Csehország, hanem a fegyverexport felfutásában érdekelt Románia és Bulgária is nagyon jól tudja, hogy hova kerülnek a fegyverek, hiszen az amerikai hadsereg nem használ tízezrével volt szovjet gyalogsági fegyvereket, ezért nincs is szüksége több tízmillió darab lőszerre.

A Balkan Insight információi szerint az elmúlt időszakban csak az USA 2,2 milliárd dollár értékben vásárolt és küldött fegyvereket, lőszert és más hadianyagokat a szíriai iszlám fegyveres csoportokhoz.

Mint már sokan leírták, az a célja ezzel Amerikának, hogy a keleti régióban még mindig káosz és anarchia uralkodjon.

Ezzel ugyanis a menekülthullám továbbra is biztosítva van, és Európát tovább gyengíthetik vele.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika botrány


Megtekintések száma: 49606





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet