Az USA végső bekebelezése: történelmi hanyatlást indítanak nyugatról, mely maga alá gyűri a fejlett világot?

2018. február 26., hétfő




Gazdasági összeomlásba kódolt, megtervezett bukás: a mértani pontosságú megsemmisülés forgatókönyve!+

A világ vezető közgazdászai mind azt mondják, hogy meglehetősen közel vagyunk egy óriási, az egész világon végiggyűrűző gazdasági összeomlásnak.

Ennek egyik egyértelmű jeleit már az elmúlt években is érzékelni lehetett.

Vannak olyan elemzők, akik szerint a 2008-as nagy recesszió, mely itthon is sokakat tett tönkre, valójában csak előszele volt valaminek.

Egy ízelítő abból, hogy mi várhat ránk hamarosan.

Egy olyan gazdasági megsemmisülés van küszöbön, mely a fejlett nyugati gazdaságot és teljes infrastruktúrát lehetetleníti majd el.

Akadnak olyan hangok is, msiezerint az EU azért hozta létre a bevándorlást, hogy ezt az összeomlást elkerülje, avgy legalábbis elodázza azzal, hogy olcsó munkaerővel tölti fel a nyugatot.

Ez a terv azonban jól látszik, hogy nem fog működni, csak ideig-óráig.

A Rothschild érdekeltségbe tartozó megacégek és gazdasági szervezetek Amerikában kezdték el az elmúlt időszakban maguk alá gyűrni a vagyont. Amerika bár nem mutatja, valójában hihetetlenül méyl adósságcsapdában van.

A gazdasága az összeomlás szélén, hitelek hitelek hátán, fedezet pedig sehol. Fort Knox aranya pedig már rég nem létezik, és üresek azok a bizonyos trezorok is.

Az USA kivéreztetése zajlik gazdasági és pénzügyi szempontból. Ez később számos más állam és ország, földrészek összeomlását fogja majd magával vonni.

Az egész olyan, mint egy hatalmas dominó, ahol az egyik dominó eldől, és viszi magával a többit.

A gazdasági összeomlás alig 48 óra alatt az egész bolygón végigsöpör majd, és ami addig értékes volt, hirtelen elértéktelenedik, emberek milliói mennek tönkre.

És természetesen megint csak azok nem fognak szinte semmit érezni ebből az egészből, akik a pénzügyi világ felső tízezrét képviselik...

Ez egy olyan gazdasági reset lesz, melyet már rég megterveztek, mértani pontossággal fogják kivitelezni, és ami megsemmisíti a nyugatot, hogy új erőviszonyokat teremtsenek majd egy felsőbb jogkörrel rendelkező hatalomhoz.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom világhatalmi elit rothschildek szueprgazdagok


Megtekintések száma: 24087





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet