Azonnal változtasd meg a jelszavad, ha az email címed szerepel EZEN a listán!

2017. augusztus 31., csütörtök




Egy weboldalon lehet ellenőrizni - teljesen biztonságos és hivatalosan ellenőrzött - hogy email címünk felett átvette-e már valaki az irányítást, vagy szerepel-e a feltört fiókok listájában.

A szóban forgó listát korábban tették közzé, és egy weboldalt fejlesztettek alá, melynek segítségével bárki könnyen kikeresheti, hogy vajon az email címe szerepel-e a feltört fiókok listájában.

Fontos hangsúlyozni, hogy a weboldal teljesen biztonságos, megfelelő források által ellenőrzött, még kormányhivatali engedélyt is kapott.

Hiszed vagy sem, de napjainkban nem csak a különféle csalóktól, adathalász weboldalaktól vagy hackerektől kell félnie az átlag netezőnek, hanem különféle robotoktól, melyek képesek begyűjteni a felhasználók jelszavait.

A WEBOLDALT IDE KATTINTVA ÉRED EL!

A mesterséges intelligencia egyre nagyobb térnyerésével pedig csak még rosszabb lesz majd a helyzet.

A z alábbi weboldalra ellátogatva nincs más dolgunk, mint az email címünket, vagy a felhasználói fiókunk nevét beírni, és máris kidobja, van-e valami teendőnk vele. Ha nincs a listában, szerencsénk van és nem törték fel.

Ha ellenben szerepel a listán, akkor AZONNAL változtassunk jelszót.

Elgondolkodtató jövő elé nézünk ilyen szempontból. Napjainkban egyre több dologhoz hozzáférnek a különféle eszközeink, elektromos szerkezetek.

De vajon nekik jogukban áll-e m inden tudni rólunk, pláne akkor, ha a jövőben tudattal rendelkeznek majd?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika érdekes érdekesség kibeertámadás


Megtekintések száma: 69112





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet