"Azonnal zárjátok le a határt!" - üzent a MOSZAD volt vezetője

2018. február 7., szerda




Eitan arról is beszél a videóban, hogy „minden kormánynak kötelessége, hogy ellenőrizze saját országának határait, valamint azt, hogy milyen bevándorlók jönnek be az országba.”

Az Európát folyamatosan elözönlő bevándorlók folyamat nem ért véget, és csak szüntelenül folyik, miközben Európa teljes infrastruktúrája leterhelődik, és a kultúrák asszimilálódnak ebben a muszlim rengetegben.

Európai eszmék, ideológiák, ősi szokások váltak történelemmé.

Egy vegyes társadalom van kialakulóban, ami az európai egység vesztét hozhatja el, és ezt egyre többen látják már napjainkban.

Az izraeli titkosszolgálat - MOSZAD - volt vezetője most Németországnak üzent, és meglepő dolgokat mondott.

Olyan dolgokat, amikre már réges-régen figyelnie kellett volna nem csak nekik, de egész Európának.

„Az AfD (Alternatíva Németországért) sok embernek nagy reménység, nem csak Németországban, hanem Izraelben és sok más nyugat-európai országban is” - jelentette ki a vilagfigyelo.com szerint.

Rafi Eitan szerint „a nemzeti biztonság alapja a határvédelem.” Eitan arról is beszél a videóban, hogy „minden kormánynak kötelessége, hogy ellenőrizze saját országának határait, valamint azt, hogy milyen bevándorlók jönnek be az országba.”

Szerinte „ahol a bevándorlást nem tartják kontroll alatt, ott a bűnözés, az erőszak és a terrorizmus is kontrollon kívülre kerül.”

A volt titkosszolga végül tanácsot is ad Németországnak, szerinte fontos lenne, hogy Németország a lehető leggyorsabban lezárja a határait a muszlim bevándorlással szemben.

Egyre több a hasonló "beszólogatás" a világ más részeiről a németeknek és az EU-nak.

A kritikák pedig sok esetben, mint most is, nagyon jogosak. Egyszerűen értetetlen, hogy Európa miért nem látja azt, amit a többi nemzet lát, hogy a bevándorlás lesz nem csak a veszte, de a felszámolója is.

Ha ugyanis túl sok muszlim érkezik majd ide, akkor egy idő után többségben lehetnek, vagy egy kontrollálhatatlan masszát fognak alkotni.

Ez pedig akarva-akaratlanul, de létre fogja hozni az úk Európai Kalifátust, éppen itt, Európa szívében.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 38462





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet