Azonosítatlan repülő szerkezetet a Ground Zeronál! Lehet, hogy a Black Mantát sikerült lekapni?

2016. július 16., szombat




A néhai World Trade Center zéró pontjánál titokzatos, fekete repülő objektumot fotóztak járókelők fényes nappal. Ez lehet a legendás Black Manta, a szupertitkos, 40-50 évvel korunk technológiája előtt szupergép?

A titokzatos repülő szerkezet első ránézésre egy repülő vagy egy vadászgép is lehetne, azonban ha jobban megnézzük a képet, rádöbbenünk, hogy egyáltalán nincs repülőgép alakja.

Az objektumról egy férfi készítette a fotót, aki épp feleségével járt a környéken. Elmondása szerint a repülőgép nem adott ki magából semmilyen hangot, és csak a véletlennek köszönhető, hogy észrevették a felhőkarcolók felett suhanni, utólag a fotókon.

Ugyanis ott, és akkor senki nem látott semmit.

Mintha a szerkezet valamiféle nagyon fejlett álcázási technikát alkalmazott volna.

Már ez a momentum eleve furcsa volt a férfinek, aki feltette a képet az intenetre, hogy az nemberek kielemezzék, mi is lehet valójában.

Rengeteg megoldás és teória érkezett arra vonatkozóan, mit is látni valójában a fotón.

black-manta-2

Ha jobban megnézzük és kinagyítjuk a képrészletet, láthatjuk, hogy valóban nincs klasszikus repülőgép vagy vadászgép alakja a tárgynak.

Sőt, mindennek tetejében a tárgy felső része első ránézésre olyan, mintha több méter magasba nyúlna.

Ilyen alakú repülőről hivatalosan  nem tudni egyetlen kormányzatnál sem.

Sokan ezért arra tippelnek, hogy vagy egy idegenek által irányított gépezetről van szó, vagy valami másról. Az idegenek viszont legtöbbször nem ilyen karakterisztikájú járművet használnak.

Sokkal kerekebb, szokatlanabb formákban utaznak, noha nem mintha ez a lefotózott jármű ne lenne szokatlan, mint ahogyan azt fentebb ecseteltük.

Sokan arra tippeltek a feltöltött kép kapcsán, hogy elképzelhető, hogy a legendás Black Manta repülőgépet sikerült lencsevégre kapni, talán először az utóbbi években.

A Black Mantáról az utóbbi években már lehetett sejteni hogy létezik, annak ellenére, hogy az Amerikai kormány teljes mellszélességgel tagadja a projektet, és azt is, hogy létezik ilyen kódnevű repülő szerkezet.

Jó oka is van a tagadásra, hiszen azt beszélik a Black Mantáról, hogy a valaha Földön ember által készített legfejlettebb szerkezet, 30-40 évvel megelőzi a korunkat.

Korábban egy furcsa, háromszög alakú, cikk-cakkban repkedő fekete tárgyat vett fel telefonjával egy 56 éves férfi Kanadában. A felvételen ráadásul egy utasszállító repülőgép is látható, így nagyjából a tárgy méretét is be lehet határolni.

Sokak szerint ez is a Black Manta volt. A kiszivárgott információk szerint a gép képes változtatni felszínének színét, éjszaka feketévé, nappal világos vagy éppen a környezetének megfelelő színűvé válhat. Mindezt egy különleges “kristály” bevonatnak köszönheti.

Hogy valóban a Black Mantát látni-e a képeken, nem tudni, de annyi biztos, hogy mindenképpen valami olyat ábrázol a felvétel, amit eddig még nem látott átlagember.

black-manta

Hogy valaha felfedi-e a kormányzat a Black Manta projekt részleteit? 50-100 évig biztosan nem. Sőt, az is lehet, hogy soha, és ez a projekt is egy meg nem történt, titkosított dokumentum marad papíron.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos katonai technológia szigorúan titkos politika


Megtekintések száma: 35729





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet