Azt állítja, hogy 2028-ból utazót vissza napjainkba: hátborzongató dologra figyelmeztette az emberiséget!

2017. november 19., vasárnap




Tényleg egy időutazó nyilatkozik egy nemrég a világhálóra került videón?

Egy Noah nevű férfi olyan dolgokat állít, amik ugyan nehezen hihetők, a közzétett videója mégis futótűzként terjedt el a világhálón.

A videó a Paranormal Elite YouTube-csatornáján jelent meg és egy férfi arról beszél benne, hogy mi vár az emberiségre a jövőben.

Nem akármit állít, mint azt, hogy ő maga 2028-ból érkezett hozzánk.

Hozzátette, hogy az általa készített videó nem hamisítvány, és néhány év, évtized múlva mindenki tudni fogja majd utólag, hogy ténylegesen időutazó volt. Hátborzongató dolgokat állított a múlttal kapcsolatban, és az emberiség jövőjét illetően is.

"Az időutazás már 2003-ban lehetővé vált, amit csupán titkos szervezetek használnak. Az, hogy az időutazás lehetséges 2018-ban hozzák majd nyilvánosságra. " – mesélte.

A jövővel kapcsolatban sok mindent állított: Elmondta, hogy 2028-ban fog borulni a tudomány háza táján a bili, és fogják bejelenteni, hogy már lehetséges az időutazás, valójában pedig már jóval korábban tudtak róla egyes tudományos körök.

2021-ben egy a számítógépeket leváltó, forradalmi szerkezet fog beférkőzni az emberek életébe, és elterjedni a világban.

Azt is hozzátette, hogy 2020-ban ismét meg fogják választani a mostani amerikai elnököt.

Tudom, hogy sokan nem fognak hinni nekem, de amit mondok, az az igazság – zárja a videót a rejtélyes időutazó.

A videóval kapcsolatban az emberek rendkívül megosztottak. van, aki egyszerű humbugnak tartja, míg mások hisznek a titokzatos időutazó férfinek.

A tudósok szerint egyébként a fizika törvényeiben nincs semmi, ami kizárná az időutazást, csupán a relativitáselmélet és a fekete lyukak megismerésére van szükség hozzá.

Bárhogyan is, ha valóban igaza volt az időutazónak, akkor legkésőbb 2020 körül el fognak gondolkodni az emberek a hallottak hitelességén, és az egész időutazás témán.

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr időutazás időutazó


Megtekintések száma: 104130





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet