Babérlevél égetés: hihetetlen jótékony hatása van, és az illata nyugtató!

2019. február 7., csütörtök




Sokan alkalmazzák, mert nagyon hatékony! Mutatjuk, hogy csináld! nyugtatja az idegeket és csökkenti a stresszt!

Az illatgyertyák, füstölők, és különböző mesterséges illatosítók igencsak károsak egészségünkre, hiszen számos vegyi, és toxikus anyagot tartalmaznak.

Éppen ezért cseréljük le őket valami természetesre. - írja a Nők Országa

A babérlevél az egyik legjobb választás lehet, ha állandó feszültség, stressz és szorongás nyomaszt, ráadásul azt sem tudjuk, hogy mi váltja ki ezt az állapotot.

Az ellazító, és illatosító technika kipróbáláshoz szükség lesz 3-4 szárított babérlevére, egy teamécsesre, és egy kis fém edényre.

Este lefekvés előtt a hozzávalókkal vonuljunk be a hálószobába.

Gyújtsuk meg a gyertyát, majd sorra, esetleg kisebb darabokra törve gyújtsuk meg a babérleveleket is. Tegyük őket a tálacskába, és hagyjuk, míg elégnek. Mindig várjuk meg, hogy az egyik tejesen égjen le, és csak azután gyújtsuk meg a másikat. Nem kell aggódni a füst miatt, nem káros, teljesen természetes anyagokat tartalmaz.

Ráadásul nyugtat, ellazít, és beillatosítja a szobát is.

Míg ég, füstölög a babérlevél, végezhetünk valami teljesen ellazító tevékenységet, például hallgathatunk egy kellemes zenét, vagy leírhatjuk egy lapra, hogy mi az, ami a mai napban a legkellemesebb volt.

Kutatások alapján bebizonyították, hogy a babérlevél égetése által keletkezett füst, a szervezetbe jutva mentálisan, és fizikailag is ellazít. Segítségével sokkal hamarabb el tudunk aludni, nem kell küzdenünk az éjszakai álmatlansággal, és reggel is sokkal kipihentebben ébredünk fel.

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy jó aludjunk, mert, ha morcosan, mérgesen, feszülten ébredünk, nem csak önmagunk számára, hanem ismerőseinknek, kollégáinknak is rossz napot okozunk.

Legyünk mosolygósak, vidámak.

Csak egyszer próbáljuk így kezdeni a napot, és máris láthatjuk, hogy mennyivel könnyebb esz, mintha egész nap mérgelődnénk valamiért.

Nehéz lépés lehet, de a saját boldogságunkért csak mi magunk tehetünk, a többi pedig már menni fog magától.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Nők Országa

egészség spirituális életmód ezo


Megtekintések száma: 44034





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet