Baj van: sürgősen újításokra van szükség, hogy a világ jól tudjon lakni...

2019. november 30., szombat




Nagyon nagy a baj, az elemzők szerint küszöbön lehet a civilizáció összeomlása. A mindent éltető vízből fogyhat ki a mezőgazdaság és a teljes élelmiszerellátó rendszer.

Aggasztó jelek érkeztek különféle jelentések eredményei alapján.

A mezőgazdaságnak nem csak az a feladata, hogy biztosítsa a világ egyre növekvő népességének élelmét, hanem olyan globális kihívásokkal kell szembenéznie, mint például az éghajlat és a környezetvédelem, miközben meg kell találnia helyzetét a változó társadalomban.

Sürgősen megoldást kell találni az egyes problémákra, különben 5-10 éven belül teljesen elfogyhat a víz a mezőgazdaságból.

Ha pedig onnan elfogy, nem sok idő elteltével a lakossági felhasználása is veszélybe kerül.

Érdekes módon ez az egész összefügghet azzal, hogy egyes nagyvállalatok vezérei és a szupergazdag elit már elkezdte privatizálni a bolygó vízkészleteit, erről itt írtunk korábban.

Feltehetően nem véletlenről van szó, de ez már egy másik téma...

A mezőgazdaságot a klímaváltozás teljesen tönkre fogja tenni,a vízhiány pedig megadja a végső kegyelemdöfést az egész rendszernek.

Ez pedig idővel összeomláshoz vezet.

Már most is vannak olyan negatív hangok és vélemények, melyek szerint az élelmiszerellátó rendszerek 5-10 éven belül nem leszek képesek eltartani a Föld lakosságát.

Különösen az éghajlatváltozás vezet ahhoz, hogy az időjárás kiszámíthatatlanabbá és instabilabbá válik, az aszály és a hőség okozta stressz fokozódik a növények számára.

Ehhez jön még hozzá a vízvesztesség, a kiszáradó bolygó, és a megmaradt vízkészletek jelentős műanyag szennyeződése.

Jól láthatta Sara Menker azt, hogy hamarosan globális éhezést okozó válsággal nézhet szembe a világ, mely tíz, vagy akár százmilliók halálát idézheti elő, erről itt írtunk.

Ez pedig beláthatatlan következményekkel járhat...

OSZD MEg másokkal is!

tdomány


Megtekintések száma: 9713





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet