Bámulatosan vibráló energiamező az ausztrál sivatagban, amit mindenkinek látnia kellene!

2017. augusztus 24., csütörtök
Ausztráliában a sivatagi táj hirtelen egy élénken vibráló, fényes energia-virágokkal borította tájjá változott.

Aki Ausztráliában jár, és esetleg az ausztráliai Urulu szikla lábánál is elhalad, az olyan bámulatos látványban fog részesülni, amitől biztosan le fog esni az álla.

Az ausztrál vidéknek ugyanis ezen a részén olyan vibráló energiamezőz fog látni, amit soha életében.

No, nem valami természetfeletti dologra kell gondolni, hanem egy zseniális művészeti alkotásra. Egyfajta olyan egyedülálló látomásra, melyet Bruce Munro művész alkotott meg.

A Fény földjeként – Field of light - ismert elkápráztatóan szép fényáradat valóban úgy néz ki a távolból, mintha egy hatalmas energiamező lüktetne az ausztrál prérin.

Bruce Munro, aki eredetileg egy brit származású, művészi beállítottságú ember volt mindig is, az ausztráliai Vörös sivatagban tett látogatása során különös látomást érzékelt.

Ahogy a híres, vörösen izzó Uluru sziklához közeledett, egy erőteljes, mély kötődés érzése járta át. A sivatagi táj aztán egy élénken vibráló, fényes energia-virágokkal borította tájjá változott.

Akkora hatással volt rá az a megélt esemény, hogy elhatározta, mesterségesen valóra váltja, hogy mindenki átélhesse, aki csak szeretné. 10 évbe telt, és rengeteg munkába, valamint áldozatba, mire elkészült ezzel az egésszel.

Napelemes virágokat helyezett el az Urulu szikla lábánál, és az egész installáció több száz ilyen aprócska virágot tesz ki, melyek napközben gyűjtik magukba az energiát, és mikor leszáll az éj, hirtelen fényárban kezd úszni minden.

A kopár és sötét préri egy csapásra egy szikrázó energiamezővé alakul.

A napelemes virágokból egész pontosan 50.000 darabot szórt szét, egymással hálózatot alkotva. Tényleg lenyűgöző a látvány, és olyan maradandó, hogy aki már látta, az azt mondja, sohasem fogja elfelejteni.

A rendkívül egyedülálló jelenség 2016. április 1-jétől egészen egy éven át, 2017. március 31-ig lesz látható az Uluru szikla előtt, így aki még meg akarja tekinteni, mielőtt „nyoma vész”, sürgősen keresse fel az ausztrál helyszínt.

érdekes hihetetlen gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 37849

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet