Bankárok kezében fog 10 éven belül összpontosulni a pénzhatalmi világrend! Már láthatók a jelei!

2018. december 21., péntek




A világhatalmi elit kezében van a világ, és dróton rángatják az egyes nagyhatalmakat. Mindenki úgy táncol, ahogy fütyül ez az elit.

Egy olyan globális játszma folyik ugyanis az emberek feje felett, mely alapjaiban változtathatna meg mindent, ha ez kiderülne.

Ennek ellenére már tehetetlen lenne ellene a világ. Több gigantikus megacégen keresztül építették fel a titkos árnykormányt, mely a nemzetek felett áll, de a háttérben bújik meg.

A mély államnak is nevezett "képződmény" a legnagyobb bankárdinasztiák és pénzügyi hatalmasságok embereit tömöríti már generációkon átívelően.

Annak idején az első két nagy világháború az ő művük volt, és a nemezetek egymással szembeállítása hozta nekik azt a hatalmat és pénzügyi erőt, melynek lévén a második világháború végét követően már nem kellett újabb háborúkat generálniuk, hanem szép lassan mindenre rátették a kezüket.

Az oktatásra,a az egészségügyre, a politikára, és ezeken a csatornákon keresztül egy oligarchikus polip kezdett el terjeszkedni a világban.

A cél az teljesen tiszta volt előttük: a nemzetállamok eltörlése. És minden olyan régió, hely vagy erő megsemmisítése, ami egy esetleges Új világkormány ellen érdemben fel tudna lépni a jövőben.

A csírájában elfojtott nemzeti hangok, a szuverenitás felszámolása évek óta zajlik, és hamarosan különféle cenzurális eszközöket fognak bevezni, ami által szabályozni fogják, ki mikor és mit modnhat egyáltalán.

Ez lesz a szólásszabadság teljes felszámolása.

Kevesek uralkodnak a sokaság felett. A világ vagyonának jelentős része és minden gazdasági és egyéb javak is az ő tulajdonukban vannak, egy gazdasági bravúr következtében.

Több gazdasági világválságot kellett generálni, és hátravan még egy, hogy teljesen ellehetetlenítsék a nincstelen emberi tömegeket, és végső rabszolgasorsba lehessen kényszeríteni mindenkit, aki az ideológiájuk ellenségét képviseli.

A háttérhatalom legfőbb elve és célja egy egységes világállam létrehozása, mely világkormányként is funkcionálna. Egyesítené a világ nemzeteit, a szuverén államok jogait pedig felfüggesztené.

Ehhez azonban az emberek ellehetetlenítése is szükséges, és az, hogy az ellenálló országok gazadásgilag és politikailag kivéreztessék.

Ha kell, a gazdaságot teszik tönkre, ha pedig kell, akkor a választásokat is befolyásolják...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika pénz világhatalmi elit pénzhatalmi elit


Megtekintések száma: 45133





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet