Beismerte a Pentagon az ufók létezését: a legfelsőbb körökből jöttek az információk, az egész világ ledöbbent!

2019. május 24., péntek




Christopher Sherwood a New York Post című lapnak küldött közleményében erősítette meg az egészet!

Itt a nagy beismerés, amire mindenki várt?

Korábban a Pentagon egyes emberi is megerősítették, most viszont egy még hivatalosabb álláspont is közlésre került azzal a titkos ufó programmal kapcsolatban, amit a Pentagon indított és pénzelt hosszú éveken át.

A költségvetésből ráadásul egy jelentős részt áldoztak arra, hogy a program fusson és eredményeket mutasson fel.

Ezzel az USA kormányzata nyíltan beismerést tett amellett, hogy komolyan vették az ufó kérdést, és a kormányzati szervek hisznek az idegenek létezésében.

Sőt, talán tudhatnak is valamit, ez szinte nyilvánvaló, ahogyan az is, hogy nem kötnek mindent a közvélemény orra alá...

A programot 2012-be ugyan lezárták, de a szóvivő szerint a minisztérium változatlanul vizsgálódik, ha azonosítatlan tárgyakról vagy idegen űrjárművekről érkezik bejelentés.

„A védelmi minisztérium mindig aggodalmasan megvizsgál minden, a környezetünkben észlelt ismeretlen repülőgépet, továbbá beazonosít minden idegen tárgyat, amely fenyegetést jelenthet hazánkra”

– fogalmazott közleményében a szóvivő.

Ennek célja az Egyesült Államok védelme, valamint az Egyesült Államok ellenfeleitől érkező esetleges támadások elhárítása.

A New York Post megszólaltatta Nick Pope angol írót-újságírót, aki korábban az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának munkatársa volt, és többször foglalkozott a brit kormányzati UFO-kutatásokkal. Pope szerint a Pentagon közleménye „bombaként ható beismerés”.

Emlékeztetett arra, hogy az amerikai minisztérium korábbi közleményei csupán homályosan, kétértelműen fogalmaztak, és azt engedték sejtetni, hogy amit a közvélemény UFO-kutatásként emlegetett, az nem volt más, mint egyszerűen az új típusú repülőgépek, rakéták, drónok miatti aggodalomból eredő kutatás.

John Greenewald Los Angeles-i producer, aki honlapot működtet ufókkal foglalkozó, de már nem titkosított kormányzati dokumentumok nyilvánosságra hozatalára, ugyancsak meglepőnek és példátlanul őszintének minősítette a Pentagon közlését.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés konteó


Megtekintések száma: 30432





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet