​Beköszönt a vénasszonyok nyara: ez várható!

2020. szeptember 20., vasárnap
Az ősz már belépett az ajtón és a vénasszonyok nyarát élvezhetjük a jövő hét folyamán sok napsütéssel, de helyenként futó záporok is előfordulhatnak.

Szeptember 21, Hétfő

Többnyire gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem várható. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Szeptember 22, Kedd

Általában kevés felhőre, több órás napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Többfelé megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Szeptember 23, Szerda

Változóan felhős idő várható, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a déli szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között valószínű.

Szeptember 24, Csütörtök

Változóan felhős idő várható, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik a déli, délnyugati szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Szeptember 25, Péntek

Változóan felhős idő várható, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. Sokfelé megerősödik a déli szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

Szeptember 26, Szombat

Közepesen és erősen felhős területek is lesznek. Több helyen előfordulhat záporeső, zivatar. Sokfelé megerősödik a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 19 és 24, keleten 25 és 31 fok között valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ


Megtekintések száma: 21814

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet