Belső felvétel szivárgott ki a török szabadkőműves rituálékról?

2017. május 18., csütörtök
Ezek zajlanak a világ legnagyobb titkos társaságainak függönye mögött?

1997 meglehetősen fontos és volt a szabadkőművesség számára. Ez volt az az év, amikor Törökországban, és az egész világon hatalmas port kavartak azok a felvételek, melyek belső körökből szivárogtak ki, a szabadkőműves rituálékról.

Ezeket mindegyiket titkos szabadkőműves páholyokban, templomokban vették fel, szemmel láthatóan a társaság tagjainak tudta nélkül.

Az akkori feltételezések szerint egy belső ember épülhetett be a társaság tagjai közé, azzal a szándékkal, hogy szivárogtasson, vagy pedig egy későbbi "kiugróról" van szó, aki bosszúból közzétette a felvételeket.

A felvételen olyan szabadkőműves vezetők láthatóak, akik magas rangokat képviseltek akkoriban, és senki sem tudta róluk, hogy szabadkőművesek is. A videót annak idején Törökországban több csatornán is bemutatták, és le is adták az ismétlést a hírekben több napon át.

A felvételek némelyike igen régi, ezért néhol elég homályos, de még így itt sok minden kivehető.

Kivehető például a hatodik percnél az, ahogyan egyfajta Sátánista rituálé keretében kecskevért isznak, magának az Ördögnek a tiszteletére.

A felvételekről nagyok sokan gondolták, hogy valósak. Ráadásul a műsorszerkesztők, akik leadták, szintén azt állították, hogy a forrás, aki megjelent náluk, olyan részeltekbe menően elmondta, hogy mik zajlottak ezeken rituálékon, hogy teljes bizonyossággal igazat mondhatott.

Soha nem fedték fel a rejtélyes, a tagságból kiugró illető személyazonosságát, mert senki sem tudta, ki lehet az.

Egyesek szerint azért nem került elő végül még több felvétel, mert a szabadkőművesek megölték az őket eláruló személyt, míg mások szerint a kiszivárogtató végleg elmenekült, hogy soha ne találjanak rá...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények szabadkőművesek titkos társaságok


Megtekintések száma: 80865

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet