Bennfentes a CNN botrányról: ""A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"

2017. július 9., vasárnap




Az amerikai hírcsatorna a hamis hírek, propaganda információk terjesztésében még a BBC-n is túltesz? ÍGY mossák az emberek agyát nap mint nap!

Elképesztő botrány bontakozott ki nemrég a CNN és a BBC kapcsán. Mindét hírcsatorna azzal írta be magát annak idején a televíziózás nagy lapjaira, hogy hiteles és profi hírforrásként működtek.

Erről azonban lehullt a lepel, és kiderült, hogy mindez puszta illúzió.

Ugyanis mind a CNN és a BBC is hamis híreket gyárt, ezt egy bennfentes ember, az egyik producer árulta el, aki szerint az emberek agymosása és a média útján való manipulálása nem most kezdődött hanem évtizedek óta zajlik.

"A CNN nem azért számol be napról napra Donald Trump amerikai elnök és az oroszok közti állítólagos kapcsolatról mert az igaz lenne, hanem azért, mert a nézőik azt szeretnék, hogy az igaz legyen" - állítja egy leleplező videóban a férfi, amit rejtett kamerával vettek fel.

Donald Trump elnöki beiktatása óta ezidáig több mint 15 600 alkalommal hangzott el a CNN hírtelevízióban az "orosz" szó, ami szintén nem véletlen.

Ez egy kulcsszó ugyanis, mely egyfajta trükk, amit a televíziók és reklámok is előszeretettel alkalmaznak.

Ha valamit tudat alatt sulykolnak a nézőnek, abban az az információ megragad. Ugyanis rejtélyes okoknál fogva mindig az amerikai elnökkel kapcsolatosan voltak megemlítve ezek a szavak, egyetlen riporton, vagy hírblokkon belül, hogy így manipulálják a nézők széles tömegét.

A vádak szerint - melyek azóta tényként bizonyítottá váltak - a CNN szakmailag profi csapata nem tekint másként a médiára, mint piacként. A CNN nem hírforrásként kezeli saját magát, hanem egyfajta propagandaként, melyet fizetett álhírekkel lehet "működtetni".

Nem igazságokat közölnek, hanem konkrét hazugságokat, részben szándékosan, részben mert azt akarja hallani tőlük a célközönség.

Az emberek személyes politikai és egyéb vízióit projektálják, így lesznek egyre sikeresebbek, és a CNN számára is a nézettség és a profit az egyik legfőbb szempont, mely felülírja a hírek minőségét, és azok valóságtartalmát is.

Ha pedig a fizetőképes közönség ezt kívánja, akkor miért akarna pont a CNN belegázolni a liberálisok vágyaiba?

Gazdaságilag ez a hírcsatornának nagyon megéri, nem is csak politikai okokból. Itt a pénz beszél, mint oly sok esetben fordult már ez elő a világtörténelemben.

Még attól sem ijednek meg, ha később helyreigazítást kell adniuk, olyan sokat nyerhetnek egy-egy kamuhír legyártásával, és a médián keresztüli tömegmanipulációval.

Élő adásban közvetítenek... Ez is hazugság időnként...

És mindezt nem valami bizarr összeesküvés elmélet állítja, hanem maga a CNN producere, John Bonifield.

"Ha az oroszok valóban megpróbáltak volna beavatkozni a választásunkba, mi ugyanezt megtesszük a CIA-n keresztül az orosz választásokkal. Mindenki tudja, hogy külföldi kormányokat próbálunk manipulálni."

A bennfentes elmondta, hogy a választást csak azzal lehet megnyerni, ha barátod a média, és ismered a trükköket. Ha valaki ezeket nem ismeri, és nincs teljes mértékben a média a birtokában, akkor nem nyerhet választást, legyen bármilyen jó programja.

Azt is elmondta, hogy A Trumppal és az oroszokkal kapocslatos hírek nagyrésze egy álhír, vagyis sem bizonyítékuk nincs a kezükben, se nem hitelesek az ezekről szóló információk. Mégis megéri leközölni a híreket, mivel magas a nézettség, és jól lehet befolyásolni vele a tömeget.

"Ez kőkemény üzlet. Az emberek azt hiszik létezik médiaetika. Csakhogy azok a szempontok, amikről az újságírói iskolában beszélnek nem léteznek. Ezek nagyon cuki kis közhelyek, de ez az üzletről szól."

Vagyis így működhet az egész médiában ez az egész, és bár most a CNN lett nagy botránnyal elővéve, valószínűleg hazai berkekben is így működhet a dolog, és az egész világon.

Vagyis a hírek nem arról szólnak, hogy mi a valóság, hanem arról, hogy mit akarunk elhinni... miközben csak mossák az agyunk, és butítanak...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés feltáró média


Megtekintések száma: 97156





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet