Bennfentes beszélt az egyiptomi piramisokról és az ősi, földalatti városokról!

2018. január 10., szerda
Fellebbent a fátyol a több ezer éves titokról?

A dolog szomorú aktualitását az adja, hogy a Peterson-nal készített és hamarosan olvasható három epizód felvételeinek elkészülte után, vagyis néhány héttel ezelőtt, a kormány hivatalosan is lépéseket foganatosított Pete Peterson ellen.

Miután hat hónapja folyamatosan halálos fenyegetéseket kap, végül pár héttel ezelőtt házát fegyveres rendőrök szállták meg, vagyontárgyait, autóját és saját otthoni laboratóriumában lévő eszközeit lefoglalták és elkobozták. Ilyen esetekben normál körülmények között ezeket az ingóságokat elszállítják egy raktárba és a bírósági határozat megszületéséig ott tárolják őket. Peterson eszközeit azonban (köztük több millió dollár értékű kutatási eszközöket és feltehetőleg néhány titkosabb technológiát, sőt még édesanyja és felesége hamvait is) a hivatalos szervek egy markoló segítségével a helyi szeméttelepen azon nyomban elásták. Bírósági végzést kapott arról, hogy ha 1 mérföldnyire megközelíti a házát, akkor 90 napos börtönbüntetés vár rá. Jelenleg David segítségével próbálja visszaszerezni, és megmenteni, ami még menthető a jogellenesnek tűnő pusztítás után, de gyakorlatilag egyetlen nap alatt nincstelenné tették...

Mindeközben Corey és David nyaka körül is szorul a hurok. Wilcock autójának fékjét megbabrálták és csak a szerencsének köszönheti, hogy a fékhiba egyenes útszakaszon érte őt, holott néhány perccel korábban még hegyvidékes területen autózott. Néhány héttel ezelőtt hasonló incidens történt Angliában Simon Parkes-szal is... Corey családját az amerikai gyámhatóság zaklatja, egy bejelentés alapján azt feltételezik róla, hogy „szektavezér” lett és ezért el akarják tőle venni a gyerekei felügyeletét. Eközben nagyobb hullámokban halálos fenyegetések és zsarolások érkeznek hozzájuk telefonon és e-mailen, továbbá rendszeressé válik az online felületeik hackelése... A titokban zajló polgárháború szelei tehát végül elérték az ufológia területét is. Ahogy Sigmund fogalmazott: „ha az antarktiszi bázisok léte nyilvánosságra kerül, elszabadul a pokol.” Úgy néz ki, egyelőre bejönni látszik a jóslata...

Pete Peterson az évek során nagyon ritkán vállalt közszereplést. 2009-ben, a Project Camelot-nak bennfentesként adott első hosszabb interjúja árát már megfizette, hiszen az interjút követően hivatalosan elvesztette hozzáférési jogosultságát és katonai nyugdíjának is búcsút mondhatott. Hogy egy kicsit jobban el tudjuk őt helyezni a palettán, készítettünk egy rövid kivonatot ebből az interjúból, amit a mai epizód elé tett kiegészítésként az alábbiakban olvashattok.

Pete Peterson interjú a Project Camelotnak - részlet:"14 éves korom körül megkértek, hogy építsek egy ufo-detektáló készüléket, amit végül meg is építettem. Elképzelésem sincs, hogy vajon üzembe helyezték-e. Legjobb tudomásom szerint ott helyben bezúzatták. A kormány. Lényegében az USA akkori elnöke. Nagyon szerettem volna valamit kezdeni azzal a készülékkel. Nagyon egyszerű, nagyon olcsó technológia volt. A tudományon alapult. A probléma az volt vele, hogy úgy működött, hogy gyakorlatilag minden egyes dolgot érzékelt az univerzumban. Ami azt jelenti, hogy ez volt a legjobb ütközésgátló eszköz, amely valaha repülőgép fedélzetére került, mert képes volt az összes többi repülőgépet érzékelni az égbolton. Ez volt a jó oldala. A rossz oldala pedig az volt, hogy képes volt bármilyen lopakodó repülőgépet is ugyanolyan könnyedén érzékelni, mintha csak egy kormányozható léghajó lett volna. Úgyhogy ezt a készüléket elvitték. Na és mihez kezdtek vele? Nem tudom, hogy vajon zsebre rakták vagy a maradványait elvitték a Smithsonian Intézetbe. Nem tudom, hogy mi történt vele. De soha egyetlen ilyet sem láttam működni. Meg tudnám mondani, ha láttam volna akárcsak egyet is. Kibocsát egy olyasvalamit, ami teljesen egyedi jellemzője ennek a készüléknek. Mindig úgy emlegettek, hogy én vagyok az "Eszközkészítő". Olyan eszközöket építek, amelyek látnak, hallanak, vagy megmérnek dolgokat, és ennél fogva ilyeneket nem épít senki más. Soha nem másolok semmit. Nem másvalakinek a felfedezéseit találom fel újra, a saját dolgaimat építem meg.

...

Én csak "Köcsög tagozatnak" hívtam. Amikor tiszt voltam a hadseregben, teljesen nyilvánvalóan katonai dolgokra képeztek ki. Arra tanítottak, hogy én legyek a legnagyobb szarházi a környéken. Olyan jó voltam benne, hogy végül áthelyeztek, és más feladatot adtak nekem, mert halálra ijesztettem őket. Mert egy aljas, zöldfülű gyilkológép voltam. Így aztán ahelyett, hogy terrorista dolgokat tanítottam volna, azt akarták tőlem, hogy antiterrorista dolgokat tanítsak. Attól féltek, hogy az ellenség megtanulja majd a piszkos dolgaimat, később meg azt gondolták, hogy az ellenség megtanulja majd tőlem azt is, hogy hogyan vetek véget a piszkos dolgoknak. Így aztán áthelyeztek és más feladatokat kaptam.

...

Mivelhogy részt vettem repülő csészealjak megépítésében, általában úgy találtam, hogy ha megnézed például a mozifilmeket, ott az ilyen jellegű munkálatokban mindig robotok vesznek részt, úgyhogy kezdettől fogva nagyon érdeklődtem a robotok iránt. Már azelőtt építettem műholdkövető állomást, mielőtt egyáltalán műholdak léteztek volna. Így aztán kilövésekor követni tudtam az orosz Szuptnyik-ot és felhívtam a kormányt, és bemondtam nekik a röppályáját és hogy milyen frekvencián sugároz. Mindezt a McCarthy-korszakban. Talán azt gondolták rólam, hogy komcsi vagyok, úgyhogy eljöttek hozzám és rájöttek, hogy van egy műholdkövető állomásom, még mielőtt műholdak egyáltalán léteztek volna. 17 éves voltam abban az időben és ez az eset közismertté tett engem itt, Idaho-ban.

...

Egyfolytában dolgozom valamin, és ezekkel kapcsolatban gyakran felhívnak. Tulajdonképpen különböző kormányoktól kapok hívásokat. Tagja vagyok az Emberiség Űrhajózási Szövetségének (Astronautics Association for Mankind), amely a NASA orosz megfelelője. Benne vagyok az igazgatótanácsában. A NASA igazgatótanácsában nem vagyok benne, főként azért, mert nem vágyom arra, hogy egy rakás bohóc közelében tartózkodjak. Ha bohócok közelében akartam volna lenni, beállok egy cirkuszhoz. Csupán vetnem kell egy pillantást a NASA produktumaira. Ha megnézzük azokat a dolgokat, amik a NASA űrprogramján keresztül jöttek ki, a ma használatos összes ipari technológia valószínűleg 50-60 %-a a NASA-n keresztül jött ki. A kohászati technológia és az ötvözetek; a hőálló műanyagok és fémek; a nagyléptékű integrált áramkörök, alapvetően az egész tranzisztoros technológia. Dolgoztam ilyesféle technológiákkal. Az unokatestvérem és én készítettünk néhány kémműholdat. Mi készítettük a Viking-űrszonda mintavevő karját, ami később aztán a Marsra került, és amit egyébként egy Forth-programozású számítógép vezérelt. Szóval ezen a területen is tevékenykedtem. Dolgoztam a North American Rockwell-nél, a JPL-nél. Számos különböző helyen dolgoztam és láttam azokat a dolgokat is, amik ezekről a helyekről kerültek ki. Láttam teljesen új dolgokat, amik 20 évvel fejlettebbek voltak annál, mint amit a Földön bárki használt akkoriban. Aztán láttam olyan dolgokat, amelyeket ők készítettek és amiket aztán kiküldtek az űrbe és amik rögzítettek bizonyos dolgokat az űrben. A kamera, amivel most éppen felveszed ezt a beszélgetést, a benne lévő képérzékelő szenzor alapvetően a külső űrben való használatra készült. Ebből a célból lett kifejlesztve. Szóval ha megnézed a befektetés megtérülését, nincs még egy olyan vállalat az emberiség történetében, amelynek ilyen mértékben térült volna meg a befektetése, mint a NASA-nak. Szó szerint átfordította az életünket egy teljesen új évszázadba. Mégis, fogták ezt az egészet – azt hiszem gyakorlatilag az emberiség egyetlen igazi sikertörténetét – és elkezdték teljesen rosszul finanszírozni. Ennek egyik összetevője, hogy nem fordítottak rá megfelelő mennyiségű pénzt, hogy megszerezzék a szükséges agykapacitást. A korai időkben az emberek nem azért dolgoztak a NASA-nál, mert jó pénzt kaptak érte, hanem mert ott beteljesíthették az álmaikat. Amikor pedig végül a Kongresszus ellehetetlenítette az álmaikat, otthagyták a NASA-t, így mára csak bohócok dolgoznak a NASA-nál. Az egésznek inkább egy cirkusznak kellene lennie. Nem azért, mert ne lennének ott nagyszerű emberek, hanem azért, mert teljesen frusztráltak, ebben biztos vagyok.

...

A Fal leomlása után elmentem Oroszországba és ott olyan vezető tudósokkal dolgoztam együtt, akik részt vettek az orosz űrprogramban. Meghívást kaptam tőlük, én pedig elmentem hozzájuk. Számos olyan országba mentem el, amelyek valamikor a Szovjetunió részét képezték. Ott voltam például, amikor Ukrajna kikiáltotta a függetlenségét, és én ismertem az első elnöküket. Úgyhogy nagyon sok technológiát vittünk ki az oroszoktól, amit aztán elzártunk, majd visszavittük és odaadományoztuk az ottani kormánynak. Briliáns, briliáns technológiákat láttam – néhányukról tudomásunk volt, néhányukkal mi magunk is rendelkeztünk, és voltak olyanok, amikkel mi egyáltalán nem rendelkeztünk, - különösen az anyagfizikát illetően – és olyasmik, amik alternatív energiát állítottak elő. Újfajta motorépítés, új típusú anyagok a motorok és űrhajók építéséhez. Motorok és űrhajók. Új módszerek az elektromosság tárolására a kondenzátorokban, amelyek nagyon jól alkalmazhatók elektromos autók építésekor, abban az értelemben, hogy veheted az összes olyan energiát, ami normál esetben kimegy a levegőbe pl a hő és a fékezés révén és beteheted ezt az energiát a kondenzátorokba, ami bemegy az akkumulátorba és egy bizonyos mértékig újratölti az autó akkumulátorát. Iszonyú sok mindent tanultunk az anyagfizika terén az oroszoktól. Volt egy ember, I. M. Frenchovic, aki a kvantumfizika híve volt. Az 1950-es évekről beszélünk, az 50-es évek közepéről. Nem vett alkalmazásba egyetlen olyan embert sem, aki nem hitt a kvantumfizikában. Szóval a munkájuk nagy része a kvantumfizikán alapult, mi viszont nem tudtuk erről eldönteni, hogy valós vagy sem. Nos, akár valós volt, akár nem, rengeteg nagyon érdekes dologgal álltak elő. Hozzáteszem, nagyon sok kutatást végeztek távolbalátás, telekinézis és más hasonló dolgok terén is. Nagyon sokat tanultunk tőlük. Számos embert áthoztunk onnan, akik aztán megtanítottak nekünk ezt-azt.

Nagyon érdekes dolog történt a Szovjetunióban. Ha megnézed a kormányukat, egyfajta háromágú pártrendszer volt. Voltak benne emberek az iparból, voltak benne emberek a kormányból és voltak benne emberek a politikai neveléstudomány területéről. Így aztán ahhoz, hogy megkapd a szükséges szavazatot, valaki olyannak a szavazata is kellett, aki nem sértette meg a sztálinista-leninista politikai dogmát. Nagyon sok tudós minden bizonnyal kívül állt a sztálinista-leninista politika dogmákon, ennélfogva pedig a tudósok nagyon frusztráltak voltak és nagyon sok információ volt, amiket nyilvánosság elé akartak tárni, de a kormányuk azt mondta nekik, hogy ezek csak süket dumák. Úgyhogy miért ne állhattak volna elő ezekkel? Látni akarták, hogy az ötleteik és gondolataik hasznosításra kerülnek.

Másodsorban pedig nagyon sokan voltak közöttük olyanok, akik – így vagy úgy – kiszabadultak és átmentek nyugatra dolgozni és nagyon sok jó információt hoztak magukkal, nagyon sok alapvető dolgot, amelyek mondjuk úgy a pszichikus jelenségek és mentális képességek területéhez tartoztak. De valójában nem. Ez ugyanis határozottan egy tudomány és nagyon sok technológia áll mögötte. Sok történetet hallunk a kormány részéről, sok régi történetet, amelyek nagy része dezinformáció. Azt mondták nekünk: „Nos, tanultunk néhány dolgot az oroszoktól, de ezek nem voltak különösebben jó információk". És én azt gondolom erről, hogy ez nagyon rossz dolog, mert tudom, hogy az oroszoknak kifejezetten nagyon jó információk voltak és nem tudom elképzelni, hogy ne használnák ezt a fajta technológiát.

A technológia mérete mára akkorára le lett csökkentve, hogy egy injekciós tűvel bejuttatható a testbe és képes az emberek azonosítására. A pénznem, amiről hallottam és amit világpénznek szánnak, azon az elgondoláson alapul, hogy az emberek be vannak chippezve. A jóváírások és pénzlevételek e chippen keresztül történnek egy olyan eljárás segítségével, amely hasonló a ma használatos Bluetooth-hoz. Nos, ezt a technológiát én fejlesztettem ki, a korábbi találmányaim közé tartozik, és amit most – igaz, kisebb kivitelben – egy olyan termékben használok, amit geolokáció és „lopásgátlás” céljából építettem meg, mert olyan sok embert rabolnak el és áldoznak fel a szerveikért, vagy rabolják el őket és váltságdíj ellenében túszként tartják fogva őket – nem utolsósorban Mogadishu környékén, a Földközi-tengeri területeken, de még Mexikóban is. Mind emberek, mind pedig földönkívüli látogatók rengeteg ember rabolnak el ott váltságdíj fejében.

...

Látom, hogy milyen típusú kormány van jelenleg hatalmon az USA-ban (2009) és... annak ellenére, hogy patrióta vagyok... 10 évet töltöttem a tengerészgyalogságnál és ennek nagy részét harcokban és harci környezetekben tettem és csináltam még más dolgokat is a kormánynak. Szeretek magamra úgy gondolni, hogy különleges vagyok abból a szempontból, hogy valószínűleg minden kontinensen adtam már le lövést. Azt látom, hogy ami az USA-ban történik, az teljes kiforgatása annak, ahonnan ez az ország elindult és teljes kiforgatása a saját alkotmányunknak. Úgy tűnik, hogy egy szocialista rendszer felé tartunk, ahol a gondolkodás és a logika többé már nem számít. És ez aggaszt engem. Nem tudom, hogy az én hangom vajon segíthet-e megoldani mindezt. Fogalmam sincs erről, de tudom, hogy vannak ötleteim.

Ötleteim és találmányaim, amelyek bizonyítottan képesek lennének a társadalom segítségére lenni. Nagyon sokat ezek közül elnyomnak azon okból kifolyólag, hogy a kormányt az emberek helyett az ipar irányítja. Teljesen elfordultunk ettől és sok iparágat tulajdonképpen olyan szabályozások és előírások irányítanak, amelyek gyakorlatilag lehetetlenné teszik számukra, hogy egyáltalán létezzenek, ha olyasvalamit csinálnak, ami jó az emberiségnek. Vegyük például azt, hogy számos dolog történt az alternatív energiák iparágában, nagyon olcsó, nagyon is alkalmas megoldások születtek. De mi azt tesszük, hogy a saját jogszabályaikon keresztül korlátozzuk az energiaipari vállalatokat abban, hogy képesek legyenek egy bizonyos költségszint felett vagy alatt működni, így amikor a költségeik lejjebb mennek, a profitjuk ugyanúgy csökken és gazdaságilag nem képesek tovább működni.

...

Sok ember hagyta ott a hadsereget. A legtöbb jószándékú ember a Clinton és Bush-adminisztráció idején lépett le a seregtől, mert nem akartak hűséget esküdni az Elnöknek a tettei miatt, úgyhogy sokan elmentek. Másrészt viszont, a háttérben nagyon sok ember a helyén maradt, mert tudták, hogy eljön az az idő, amikor majd szükség lesz rájuk. Ők áldozatot hoztak – nem az elveiket áldozták fel, hanem nagyobb rálátással bírtak és a háttérben munkálkodva a helyükön maradtak, hogy alkalmazni tudják a meglévő tudásukat, amikor annak eljön az ideje. Úgy gondolták, hogy így lehetnek a legértékesebbek, és ők voltak az igazi hazafiak, mert azt tették, ami az embereknek a legjobb, és nem azt, ami számukra a legjobb lett volna. Közülük valók azok az emberek is, akik információkkal látnak el engem. De nem csak információkkal látnak el, hanem ötletekért is felhívnak. Én egy ilyen ötletelős fickó vagyok és fel szoktak hívni, hogy: „mit csináljunk itt, mit csináljunk ott." Alapvetően egy problémamegoldó személy vagyok.

...

Nagyon sok információ van, amely ellentétes azokkal a dolgokkal, amelyekben mélyen hiszünk, mind filozófiai, mind tudományos szempontból és amit alapjában véve elzárva tartottak a nyilvánosság elől – ezek az ismeretek nem publikusak – sok fordítás létezik, amelyek, azt hiszem valószínűleg a Nagy Alexandriai Könyvtár maradványaiból valók, amelyeket nem égettünk el – nagyon ősi dokumentumok. Egy ideig részt vettem olyan anyagok gépi fordításában, amelyek – abban az időben még – nagyon durva fordítások voltak, de legalább már felfedtek előttünk néhány alapelgondolást. Amelyek jónak tűntek, azokat később olyan emberek fordították le, akik egész életükben azt a nyelvet tanulmányozták, és azt hiszem, ezek elég jó fordítások lettek. Nos, az Anunnaki, akikről a keresztény és zsidó Bibliában írnak... Láttam olyan lények csontvázát, akiket mi óriásoknak hívunk. Ezek nemrég élt óriások voltak. Tudod, olyan emberek, akik cirkuszokkal utazgattak és nagyon-nagyon sokuknak közülük genetikai problémáik voltak. Genetikai hibák. Mindegyiküknek ízületi problémáik voltak, szervi problémáik, fiatalon haltak meg, mert a testük nem bírta el a súlyukat és hasonlók. Azonban néhány csontváz esetében nem mutatkoztak ezek az anomáliák. Nagyon jól voltak megformálva. A csontvázuk sok szempontból nagyon hasonlított a miénkhez. Írtak róluk a Bibliában és írtak róluk más ősi szövegekben is, szóval az embernek el kell hinnie azt, hogy... Tudom, hogy számos javaslat volt arra, hogy ha egyszer jól összerakjuk a DNS-vizsgálathoz szükséges dolgokat, akkor futtassunk le DNS-teszteket ezeken a csontvázakon, de tudom, hogy számos vallási és különböző intézményi szervek megakadályozták ezt. Voltak emberek, akik nem akarták azt mondani, hogy vannak dolgok, amiket mi nem értünk, vagy ők nem értenek, vagy nem akarnak érteni. A radiokarbon vizsgálattal történő kormeghatározás időközben elég pontossá vált. Nagyon jó feljegyzésekkel rendelkezünk ősemberekről, akik nem beszéltek nyelvet. Néhányuk képeket rajzolt, néhányuk nem. Találtunk barlangokat, amelyekben megtaláltuk az eszközeiket, bizonyítékot a civilizációjukról, a durván kialakított eszközeikről, és más dolgokról. A Föld számos pontján megtaláltuk ezeket, különösen Afrikában, Európában és a Közel-Keleten. És aztán hirtelen, egy 80 éves időperiódus alatt, kialakult egy olyan civilizáció, amelynek 3000 éven keresztül nem változott a nyelve, ugyanazt a vallást, ugyanazt az írást és ugyanazt a matematikát alkalmazta és nagyon-nagyon fejlett volt azokhoz képest, amik utána következtek. A modern történelemtudomány alapján, mondjuk azt, hogy Kr. e. 300 óta nem volt egyetlen olyan civilizáció sem, aminek nem változott meg a nyelve olyan fokig, hogy ne tudd azt elolvasni egy 300 éves időperiódus során. Hogy ezt vajon földönkívüliek hozták létre? Nos, erre nincs abszolút bizonyítékom. Éppen ezért építek laboratóriumot itt, Idaho-ban. De az egyik dolog, amit észrevettem a 70-es évek végén, 80-as évek elején... Nagyon sok gyógyászati eszközt terveztem, gépeket, amelyek le tudják olvasni az emberi test körül lévő mezőt és le tudják olvasni szervről szervre haladva a szervek állapotát a testben és aztán lokalizálják, megtalálják, vagy éppen megalkotják azt a gyógyszert, amely képes meggyógyítani az adott szervet. Az egyik dolog, amire rájöttem, hogy kezdetben a gép nagyon könnyedén képes volt felállítani egy 50 %-ban pontos diagnózist. Persze, tökéletesíteni akartam és több évet töltöttem azzal, hogy hogyan lehet ezt megoldani és rájöttem annak az okára, hogy miért nem tudok 50 %-nál jobb eredményt elérni. Azért, mert sok ember genetikai hibákkal rendelkezik a genetikai rendszerében. Ennek eredményeképpen a testükben olyan betegségfolyamatok zajlanak, amelyek genetikai hibákon alapulnak. Szóval velük nagyon másképpen kell bánni – azokkal az emberekkel, akik vírusok, baktériumok, vagy különösen paraziták okozta betegségekben szenvednek.

Végül aztán eljutottam egy olyan pontra, ahol a diagnózis már 70-75 %-ban pontos volt és a gyógyszer kiválasztása is megfelelőnek tűnt. Ekkor azt gondoltam magamban: „Oké. De még mindig van 25%, amit egyáltalán nem értek." Később aztán, 10-15 évvel később, eléggé jók lettünk a genetikai vizsgálatok terén és rájöttem arra, hogy az emberek 15%-ának DNS-ében nagyon-nagyon hasonló szekvenciák találhatók, és ezek a szekvenciák nem hasonlítottak a többi 85%-nyi ember DNS-ére. Továbbá különböztek minden mástól itt a Földön. Úgy tűnt, mintha idegenek lennének a Föld számára. Szóval arra gondoltam: „Nos, ez nagyon könnyen lehet, hogy valamilyen napsugárzásnak vagy más típusú ionizációs sugárzásnak való kitettségtől lehet." Úgyhogy megnéztük azokat az embereket, akik olyan területeken éltek, ahol természetes radioaktív összetevők találhatók, mint pl Dél-Utah, ahol sok karnotitot vagy más urántartalmú érceket bányásznak és ahol az emberek sok időt töltenek abban a környezetben. Vizsgáltunk embereket, akik nukleáris tesztkörzetek közelében éltek Nevadában. Így hát megnéztem, hogy miért nem tudom elérni a maradék 15 %-ot a diagnózis pontos felállításához és végül arra a következtetésre jutottam, hogy azért, mert ezeknek az embereknek a DNS-e nem erről a világról származik. Ez pedig elvezetett engem ahhoz, hogy arra gondoljak: „ha valóban ez a helyzet, akkor kell lennie erről valamilyen történelmi feljegyzésnek." Így aztán visszamentem és megnéztem a történelmi feljegyzéseket, és számos feljegyzést, régészeti bizonyítékot találtam arról, hogy nem-evilági lények látogattak meg minket – nagyon valószínű, véleményem szerint, hogy nemcsak hogy nem erről a világról származó földönkívüliek, hanem még csak nem is ebből a naprendszerből származó látogatók. Sok különböző ember állítja, hogy látott ilyesmiket és hogy ezek léteznek és látott ilyen embereket. Az idegeneknek többféle kategóriája létezik. Az ilyen történetek kis százaléka a paranoiától egészen a hihetetlen mesékig terjedhet, de ha valaki megnézi a feljegyzett esetek számát, amely végigvonul az írott történelmen, akkor az arra késztetheti az embert, hogy elhiggye, ez valószínűleg nagyon is igaz és ilyen dolgok valóban léteznek. Például, ha bárki ilyesmit akarna találni a múltból, olvassa el Ezékiel könyvét a Bibliában. Találkoztam olyan dokumentumokkal, amelyek az ilyen lényekkel való kapcsolatunk létezéséről tanúskodnak. Ennek legnagyobb részéről nem beszélhetek. Láttam olyan írásokat, amelyeket olyan tudósok írtak, akiket én nagyon tisztelek. Néhányuk a tanárom volt. Néhányukkal együtt dolgozom más tudományterületeken és alkalomszerűen beszélgettem velük ilyen dolgokról. Ezért vallom azt a hitet, hogy földönkívüli DNS van a testünkben... néhányunk földönkívüli DNS-sel rendelkezik. Ezek a gének végigfutnak családfákon, családi vérvonalakon, de nagyon szépen eloszlanak a különböző kultúrák és fajok között. Amennyire én tudom, én is egy vagyok ezek közül.

Érdekes dolog, hogy sok feltételezés van arról, hogy a különböző programokban újraprogramozzák az emberek elméjét, hogy kizökkentsék a gondolkodásukat, hogy ezáltal olyan dolgokban higgyenek, amelyek nem feltétlenül igazak, de politikailag ez nagyon jó szolgálatot tesz azoknak, akik a politikában és a kormányzatban és a vallásokban érdekeltek. Érdemes megjegyezni, hogy az elmekontroll technológiák az emberek 85 százalékán képesek hatást gyakorolni és van 15%, amelynél ez nem működik olyan jól, és ezek olyan emberek, akik azokkal a bizonyos DNS szálakkal rendelkeznek. Szóval ez egy újabb megerősítése annak, hogy azok az emberek nagyon különböznek az átlagemberektől.

...

Védelem alatt állok, legalábbis egy földi szinten. Hogy más szinteken is így van-e – fogalmam sincs. Azonban – és inkább érzem, mint tudom - elmondom neked, hogy varázslatos életem volt. Emlékszem, egy alkalommal tűzharcba keveredtünk Vietnámban... és emlékezz rá, hogy alapvetően csak géppuskák lőnek ki nyomjelző lövedéket. Minden ötödik kör – legalábbis a mi géppisztolyainknál – egy nyomjelző lövedék, így a pisztoly kezelője célra tudja tartani a fegyvert, mert annyira pattog és ugrál, hogy nem igazán tudod a látásod használni, így aztán látni akarod, hogy merre megy a lövedék, hogy oda tudd irányítani, ahová te akarod. Tehát minden ötödik lövedék kimegy és egy kis vörös fényt fogsz látni, ami jelzi, hogy merre megy. Akkora tűzharcban voltam, hogy a nyomjelzők olyan vastagnak látszottak, mintha egy 9 méteres tábortűz közepén állnék és amely éppen hamuvá ég, miközben szikrákat vet. Emlékszem rá, harmadik alkalommal, amikor felpillantottam azt mondtam: „Te és én, Nagy Al, előre!" Mert tudtam, hogy életben fognak tartani. Semmi esélyem sem volt, hogy életben maradjak. A tengerészgyalogság tisztjeinek felét, akikkel Vietnámba mentem, megölték, amíg ott voltak. 13 hónapig voltak ott, én meg 23 vagy 24 hónapig. De egyébként... voltam más helyeken is, amik ennél sokkal ijesztőbbek voltak. És egész életemben őrült dolgokat tettem, és mindig a nehezebb utat választottam a könnyebbik út helyett, és valahogy mindent túléltem. Számos alkalommal fenyegettek már meg mindenféle személyek.”

Hetedik évad – 29. epizód

Wilcock: Ez itt ismét a Kozmikus Közzététel. David Wilcock vagyok és ma egy különleges meglepetésünk van a számotokra, aki nem más, mint Pete Peterson, aki egy évvel az előző felvétel elkészülte után ismét eljött hozzánk és felhatalmazást kapott arra, hogy most sokkal több mindent elmondjon nekünk. Úgyhogy vágjunk is rögtön bele. Pete, köszöntelek a műsorban.

Pete Peterson: Köszönöm.

Wilcock: Pete, neked olyan sok mindenről van tudomásod, hogy még azt is nehéz eldönteni, hogy mivel is kezdjük ezt a mai beszélgetést. Szerintem kezdjük ott, hogy léteznek ugyebár piramisok. Több mint 500, hatalmas kőtömbökből épült piramis található Mezoamerikában. Kb 100-120 piramis található Egyiptomban. Továbbá világszerte számos más kultúra van, ahol élt az az elgondolás, hogy gigantikus, többtonnás kőtömböket nagyon precízen kifaragnak, és bámulatos, monumentális szerkezetekké rakják őket össze.

Mindenki tudni szeretné, hogy vajon miket gondolhat erről egy bennfentes. A kormányzat titkos programjaiban szerzett személyes tapasztalataidra alapozva, mit gondoltak, mi lehet a helyzet ezekkel? Van valamilyen ötleted arról, hogyan építették ezeket? És van-e bármilyen közük földönkívüliekhez?

Peterson: Nos, először is megfordítanám ezt egy picit és elmondanám, hogy kisgyerekként nagyon korán megtanultam olvasni. Az antropológia és a régészet volt az, amelyek a leginkább érdekeltek, Tutanhamon sírja, stb. Úgyhogy antropológus/régész akartam lenni. Emiatt pedig minden alkalommal, amikor esélyem nyílt rá, hogy beledugjam az orrom az ősi régészet témakörébe, megtettem. A piramisokat nyilvánvalóan idegen technológiával vagy legalábbis az akkor élt emberekéhez képest messze fejlettebb technológiával építették meg. Szóval volt egy papi kaszt, amely nagyon sok tudással rendelkezett. Volt egy tudósokból álló kaszt, amely szintén nagyon sok tudással rendelkezett. És ők álltak ezeknek a társadalmaknak a csúcsán. Szóval itt olyan tudással állunk szemben, amellyel azóta sem volt dolgunk, mert végül is ezek a társadalmak elköltöztek valahová máshová, vagy éppen egyik vagy másik okból kifolyólag kihaltak – sok esetben azért, mert háborúba bocsátkoztak egymással. A piramisokat azért építették, mert – gondolj csak bele – ez egy tömegkoncentrátum. Még a Föld sem csak kőből tevődik össze, de ezek a szerkezetek mind kőből vannak. Nagyon-nagyon nehezek. Egy speciális - úgy mondták – "vallásos matematikai struktúra" szerint építették meg őket. Először is az elméjükben élt egyfajta vallási vagy filozófia-alapú dolog. Másodsorban pedig szükségük volt az információs struktúrára és az információs mezőre, amelyet egy ilyen hatalmas tömeg generálhatott egy bizonyos alakzatban, egy bizonyos térben és időben. Ez lehetővé tette számukra, hogy ceremóniákat végezzenek. Lehetővé tette számukra, hogy – mondjuk úgy – földönkívüliekkel történő kommunikációt folytassanak. Nem tudom ezt más szavakkal mondani – felerősítette a piramist használó papi kaszt pszichikus tehetségét illetve képességeit.

Wilcock: Gondolod, hogy ahová a piramist illetve ezeket a hatalmas kőstruktúrákat felépítették, ott annak a civilizációnak a spirituális aspektusai felerősödtek?

Peterson: Minden kétséget kizáróan. És azt hiszem ezért hívom én ezt "információsnak".

Wilcock: Oké. Milyen spirituális, vagy ahogy te hívod, információs hatásai voltak ennek az adott társadalomra? Mit éreztek az emberek? Milyen változásokat okozott bennük az, amikor megépítették a piramist?

Peterson: Amiben most benne élünk, az olyan, mint három különálló univerzum, amelynél az egyik benne van egy másikban és ez a kettő benne van még egy harmadikban mindenféle határok nélkül. Így aztán a legtöbb dolog, amit az életünk során teszünk itt, az benne van abban a két mezőben. Az információs mező az, amely ennek a hátterében van, és ez az, ami felelős azért, amit a vallások léleknek, vagy szellemnek neveznek. Ez felelős jó részéért annak, ami pl a távolbalátás, vagy távolbahatás során zajlik. Köze van a vezetői képességekhez és ahhoz, amit ma Cabal-nak nevezük... vannak emberek, akik az átlagemberhez képest több tudással rendelkeznek. Ők másféle képzésben részesülnek. Jelentősen eltérő DNS-sel rendelkeznek. Nagyon-nagyon ősi, valószínűleg kb 200 millió vagy még több évvel ezelőtt élt ősök leszármazottai, olyan lényeké, akik egyik vagy másik időben ezt a bolygót lakták. És ez áll a világ ezoterikus vagy spirituális írásai mögött, annak ellenére, hogy látszólag elég nagy különbségek mutatkoznak ezen vallások között. A vallásnak csak azért van hatalma, mert olyan dolgokról tud, amikről az átlagember nem.

Wilcock: Mit gondolsz, hogyan tudták összeilleszteni ezeket a hatalmas köveket ezekbe a gigantikus szerkezetekbe? Graham Hancock és mások is rámutattak már arra, hogy a mai világban nincs olyan daru, amely képes lenne felemelni ezeket a köveket. Szóval mit gondolsz, hogyan mozgatták őket?

Peterson: Oh, antigravitációs készülékekkel vagy antigravitációs gondolatok segítségével.

Wilcock: Hogyan festene ez, ha mondjuk ott lehetnénk és szemtanúi lennénk ennek?

Peterson: Úgy nézne ki, mintha a kövek lebegnének és pár ember mozgatná őket.

Wilcock: A piramisok közül néhány széles körben ismert. Ott vannak az egyiptomi piramisok, ott vannak a Mezoamerikában lévő piramisok – ezek széles körben ismertek. De van néhány nagyon furcsa dolog, amiről az emberek viszont nem tudnak. Például kb 100 olyan piramis található Kínában, amelyeknek lapos a teteje és a Mezoamerikában lévő piramisokhoz hasonlítanak. Szerinted miért lehet az, hogy világszerte különböző kultúrák találhatók, amelyek megtartották ugyanazt az alapelvet, és hasonló szerkezeteket építettek?

Peterson: Nos, azért, mert ennek a szerkezet adja az erejét. Ez biztosítja a képességét. Ezért volt hasznos azon emberek számára, akik megépítették ezeket. A legtöbb lapos tetejű piramisnak volt teteje. Az idő előrehaladtával a technológia fejlődött és megtanulták hogyan építsék meg azt a tetején lévő kis piramist vagy csonka piramist, amely a lapos tetőre került. Ezt a mi nyelvünkön úgy tudom legjobban mondani, hogy a képzelet segítségével építették meg. Ezek lényegében ott voltak fizikailag, de úgy voltak ott, mint amiket odaképzeltek – valamifajta varázslatként.

Wilcock: Egyfajta energetikai struktúraként?

Peterson: Egyfajta információs struktúraként. Az információs struktúrába beletartozik az, hogy fizikai is, és beletartozik az is, hogy energetikai is – ez adja az erejét. És beletartozik az alakjáról szerzett tudás is. Ha megnézzük például a tibetieket – a tibetiek ugyan nem egy ősi civilizáció, de yantrákkal illetve olyan alakzatokkal rendelkeznek, amelyek nagyon erőteljesek, és amiket felhasználnak a homokrajzaikon, felhasználnak az imakerekeken, a textileken, az ideiglenesen készített rajzaikon, amelyeket azért rajzolnak, hogy erővel töltsenek fel valamit és így bizonyos dolgok bekövetkeztét elősegítsék. Van néhány társadalom, amely szent képeknek nevezi ezeket. És valószínűleg ezek sokkal erőteljesebbek, mint a fizikai dolgok.

Wilcock: Hogyan használták fel a piramisokat arra, hogy földönkívüliekkel kommunikáljanak? Hogy csinálták ezt?

Peterson: Nem erre használták őket. Úgy értem, rituálékat és más dolgokat végeztek a piramis, azaz a szent struktúra belsejében. Ugyanúgy, ahogy egy templomban is - sokan járnak templomba és imádkoznak. Szóval a középpontjában egy pszichikus vagy szent tevékenység állt, de a piramist nem erre a célra építették. Azért ott végezték ezeket a tevékenységeket, mert mezőket, információs mezőket generált, amelyek nagyon erőteljesek. De ez nem úgy működik, mint ahogy a mi kommunikációnk működik. Ez teljesen kívül esik a mi fizikai realitásunkon.

Wilcock: Tudsz-e olyan piramisokról, vagy más struktúrákról, amelyeket még nem fedeztek fel?

Peterson: Oh, sok ilyen van. Sok földalatti város létezik, amelyekben piramisok találhatók – ezek ősi földalatti városok. Van néhány, amely még nem lett felfedezve. Van néhány, amely tele van természetes földalatti dolgokkal. Más szóval számos különböző vízözön vagy árvíz volt, amelyek telemosták ezeket homokkal vagy kövekkel – sok agyag és homok, apró részecskék – és ezek teljesen teli vannak ezzel, de a föld alá vannak temetve. Ezeket nagyon könnyen feltérképeztük – véletlenül – a kémműholdjaink révén, amelyeket azért építettünk, hogy földalatti laboratóriumok után kutassunk. Szóval ezek a struktúrák láthatók a föld alatt. Nagyon-nagyon sok ilyen van, de senki sem tett eddig semmit ezekkel, merthogy az óceán alatt vannak.

Wilcock: Van-e bármilyen piramis Ohio-ban, amely még nem lett hivatalosan felfedve?

Peterson: Nem tudok olyanról, amelyik nem lett nyilvánosan felfedve, de az emberek valószínűleg nem tudnak róla. Szóval ezeket most ássák ki. Három piramisról van tudomásom, amelyeket láttam és amelyek háromszor akkorák, mint a legnagyobb egyiptomi piramis. Ezek egy 15 millió lakosú város részei voltak... ez fel lett fedezve. Erről a városról például írtak egy keveset A Mormon könyvében.

A Mormon könyve nem azonos a Mormon Bibliával. Ez az amerikai indiánok története és... szóval jóval régebbre visszanyúlik. De most nagyon sok mindent kiásnak ebből. Nagyon sok törvény vonatkozik a régészeti területeken folytatott ásatásokra és a probléma az, hogy ezekre már ráépítettek más városokat. Az ilyen városok háromnegyedére már ráépítettek más városokat.

Wilcock: Nagyon sok könyvet olvastam ezekről a halmokról és arról az időszakról, amikor ezeket eredetileg kiásták, és ez az egész visszamegy addig, amikor Lewis és Clark nyugatra ment és feltérképezte Amerikát. Úgy tűnt, hogy eközben folyamatosan hatalmas méretű csontvázakat találtak és ezek az óriások néha 270 cm vagy még annál is magasabbak voltak. Tudsz valamit ezekről az óriásokról és hogy hogyan kapcsolódnak ők ezekhez a halmokhoz vagy piramisokhoz?

Peterson: Hát, ezek voltak azok az emberek, akik itt éltek akkoriban és akik felépítették ezeket... Továbbá nagyon-nagyon hosszú ideje tenyészprogramokat folytattak a földlakókkal. Amikor gyerek voltam és múzeumokba jártunk, csontvázakat láttunk, vörös hajó emberek csontvázait. Úgy tűnt, hogy a hajuk mindig épen maradt. Úgy tűnik, hogy a vörös haj jobban eláll. Szóval voltak múzeumok, amelyekbe elmehettél, főleg Oregon államban, és ahol 360 cm-es emberek csontvázát láthattad.

Wilcock: Ejha! És direktbe megmutatták őket?

Peterson: Direktbe megmutatták. A közelben volt egy hely, ahol valaha obszidiánt bányásztak, amiből aztán primitív szerszámokat készítettek. Ez közvetlenül azután volt, hogy a Földre érkeztek. Fegyverekre volt szükségük, ezért aztán felderítést kellett végezniük, hogy itt található az acél, itt a réz, itt meg a vas.

Wilcock: Azt mondod, hogy a „Földre érkeztek". Ez alatt azt érted, hogy ezek az óriások földönkívüli emberek voltak?

Peterson: Földönkívüliek.

Wilcock: És tudod, hogy honnan érkeztek?

Peterson: Ötletünk sincs arról, hogy honnan érkeztek. Van néhány, akikről tudjuk, hogy honnan jöttek. Néhányan az Arkturuszról.

Wilcock: Oké. Tehát összefoglalva azt mondod, hogy óriási, földönkívüli, embernek kinéző emberek – vagyis olyanok, akik eléggé hasonlítottak hozzánk, csak magasabbak voltak – valahogy idejöttek. De azt is mondod, hogy eszközöket kellett készíteniük obszidiánból. Miért nem voltak lézerfegyvereik és más hasonló fejlett cuccaik?

Peterson: Oké. Hány embert tudsz felrakni egy űrhajóra?

Wilcock: Azt hiszem, ez az űrhajó méretétől függ.

Peterson: És ha landolnod kell egy bolygón, mid van? Amikor elmegyünk a Marsra, terraformálnunk kell azt. Amikor elmentünk a Hold túlsó oldalára, terraformálnunk kellett azt. Nem úgy mentünk, hogy "itt egy halom acél, itt egy halom alumínium és egy halom cső és mestergerenda". Szóval idejössz, rá kell szánnod az időt, és ez eléggé eltarthat egy darabig. Ha mondjuk vesszük az egyik látszólagos ellenségünket, mondjuk Észak-Koreát, vagy Oroszországot, és ezek mondjuk ránk dobnak néhány elektromágneses bombát, amelyek valószínűleg visszavetnek minket 90 vagy 100 évvel, egy olyan időszakba, amikor még nem rendelkeztünk az országban elektromossággal, mert meg kellett építenünk azokat. És nincsenek transzformátoraink, és ehhez hasonlók. Nincsenek belőle tartalékkészletek, hogy ha valami felrobban, akkor helyettesíteni tudjuk. És amikor egy teljesen lakatlan bolygóra vagy naprendszerbe érsz, nincsenek megépítve az eszközeid. Meg kell építened azokat az eszközöket, amikkel megépíted azokat az eszközöket, amikkel megépíted azt az eszközt, amivel aztán végül meg tudod építeni azt a bizonyos terméket.

Wilcock: Nagyon sokat elolvastam az óriásokról írt jelentések közül – átnéztem annyit, amennyit csak találtam és több száz ilyet találtam. Úgy tűnt, hogy a miénkhez képest hosszított koponyával rendelkeztek, amely alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az agyuk mérete arányait tekintve sokkal nagyobb volt a miénkhez képest.

Peterson: Valószínűleg ötször-hatszor nagyobb lehetett. Ha megnézed mondjuk egy polip vagy tintahal alakját, különösen a tintahalét, azt hiszem valószínűleg azoknak az embereknek a degenerált DNS-ének produktumai lehetnek, mert oldalról pontosan ugyanúgy néznek ki. Ott van a nagyagy, mögötte meg egy olyan dolog, ami úgy néz ki, mintha egy táska lenne. Így nézett ki az agyuk. Így nézett ki a koponyájuk.

Wilcock: Ismereteid szerint ezek az óriások belebabráltak a földi emberek DNS-ébe? Keresztezték magukat a földiekkel?

Peterson: Oh, természetesen. Abszolút. Megpróbáltak földi nőkkel kereszteződni. És nézd meg, vajon mi mit tennénk. Az űrhajóink többségén férfiak utaznak, és odaérsz valahová, a küldetés csak oda szól, vissza nem, úgyhogy kreatívnak kell lenned. Egyébként nagyon kevesek rendelkeznek ilyen típusú koponyaszerkezettel. Néhányan, a nagyobbak közül igen. Néhányuk koponyaszerkezete pedig majdnem pontosan olyan, mint a miénk.

Wilcock: Ezek különböző fajok voltak?

Peterson: Különböző fajok, és voltak, akik nagyon-nagyon különböztek.

Wilcock: Amikor azt mondtad, hogy őslakosok építették a piramisokat és a papi kaszt kapcsolatban állt földönkívüliekkel, ebből azt feltételezem, hogy ezek az óriások ezen csoportok közé tartoztak.

Peterson: Nem. Hanem azt mondom, hogy a papi kaszt földönkívüliekből állt.

Wilcock: Oh, tényleg? Ezek az óriások magukkal hoztak antigravitációs technológiákat?

Peterson: Sokan közülük valóban így jöttek. És megintcsak, amikor egy abszolút fejletlen bolygóra jössz, eltart egy darabig, amíg... különösen, ha meg kell változtatnod a SAJÁT DNS-ed, hogy képes legyél túlélni azon a bolygón, belélegezni a gázokat, amelyek ott vannak, hogy ne mérgeződj meg olyantól, ami számunkra nem mérgező, de számukra viszont az. Eléggé biztos vagyok bizonyos dolgokban, amiket tudok, amiket láttam és amikre emlékszem, hiszen alapjában véve tudós vagyok, de ugyanakkor amatőr antropológus/régész is vagyok, és azt gondolom, hogy voltak itt olyan emberek... Több alkalommal is hozzáférhettem a Nagy Alexandriai Könyvárhoz, amit ma ugyebár Vatikáni Könyvtárnak hívunk. És ott különböző emeletek voltak kialakítva az alapján, hogy milyen korúak az ott tárolt anyagok. És ahogy végigmentél a különböző rétegeken, volt ahol írás szerepelt, és volt ahol viszont nem írás szerepelt. Civilizációk jöttek-mentek, jöttek-mentek, jöttek-mentek. Néhányuk azért ment el máshová, mert az egyik legfőbb oka annak, hogy másik bolygóra mész... hogy ez egy drága folyamat, mindegy, hogy ki vagy, vagy hogy mid van. Időigényes és drága. Azért jöttek ide, hogy nyersanyagokat szerezzenek.

Wilcock: Mit gondolsz, mióta jönnek-mennek intelligens civilizációk a Földön?

Peterson: Azt hiszem, legalább 200-250 millió éve. Bizonyítékaink vannak erre, például szénbányákban. Van néhány szánbánya, amely 900-1200 méter mélységbe megy le és a szénrétegben asztrolábiumot vagyis csillagórát találtak, amely egy navigációs készülék, és amely arra szolgál, hogy átnavigáljon legalább ezen, vagyis a Tejút-galaxison keresztül. Ezek bizonyos mértékben félprimitívnek számító eszközök, de a célnak tökéletesen megfeleltek.

Wilcock: Ha ezek az óriások olyan technológiákkal érkeztek, amelyek lebegtetni tudták a követ, végeztek ezekkel valamit a föld alatt is? Képesek voltak a föld alatt is manipulálni a követ, barlangokat kialakítani, vagy bármi ilyesmit?

Peterson: Kezdetben, amikor idejöttek, nem volt itt semmi azon kívül, mint ami természetes módon megtalálható itt. Nagyon sok olyan hely van a Földön, a Föld struktúrája miatt, mint amilyen Arkansas-ban található, sok mészkő... A mészkő nagyon könnyen erodálódik a víz hatására. Sok természetes barlang található ott. Sok természetes barlang található Új-Mexikóban. Először ezeket lakták, mert védeniük kellett magukat a Naptól, mert a Nap keresztülmegy egy kb 29 000 éves cikluson. Most egy olyan ciklusba megy bele, amelyben nekünk valószínűleg mindannyiunknak a föld alatt kell majd élnünk. És azt hiszem, ez megnyitja az utat annak a ténynek, hogy nagyon sok minden zajlik a föld alatt. Építkezések zajlottak a föld alatt. Sok minden található a föld alatt. Dél-Amerikában sok földalatti autópályát látogattam meg - én csak így hívom őket – amelyek jól ismertek és jól dokumentáltak. Bemész ezekbe a földalatti alagutakba, amelyek legalább akkorák, mint a Csalagút, ami Angliát és Franciaországot k

rejtély rejtélyek összeesküvés földalatti civilizáció piramisok


Megtekintések száma: 85167

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet