Bennfentesek beszéltek titkos földalatti katonai bázisokról, ahol a jövő technológiájával kísérleteznek

2023. május 17., szerda




Emery Smith a nyilvánosság elé lépett, és mindent kitálalt...

Nem is gondolná az átlagember, hogy miféle dolgokat titkolnak előle a kormányzatok. Pedig olyan információktól vonják meg a "szót", ami mindent átalakíthatna a világban.

Emery Smith végül besokallt, és kitálalt. 

Mindezt úgy, hogy ezzel saját életét is kockáztatta. nemrég, 2017 decemberében állt először a különvélemény elé, és elmondott mindent, amit tudott arról, hogy miféle különleges, hivatalosan nem létező létesítmények léteznek a Földön, és hogy mit is csinálnak bennük.

Olyan titkos technológiákkal kapcsolatos kutatásokról van szó, melyek világháborúk menetét dönthetnék el egyszer és mindenkorra.

A technológia eredete pedig részben földönkívüli. Emery szerint tényleg megtörtént Roswell.

Mivel ő maga is részese volt a rendszernek, rengeteg katonai és egyéb dokumentumhoz dért hozzá.

Ezekből kiderült számára, hogy titkos űrprogramok is futottak többek között a NASA és más, nem ismert fedőszervezetek közreműködésével.

Olyan térhajtómű technológia kísérletek is folyamatban voltak, melyek a téridő átutazásával voltak kapcsolatosak, és leküzdhető lett volna vele a fényévnyi távolság, mely az egyes naprendszerek, boylgók között van az űrben.

Elmondása szerint az egész karrierje azzal indult, hogy sebészeti asszisztensként kapott kiképzést a légierő által.

Később idegen, vagy legalábbis ismeretlen eredetű testrészeket is vizsgálnia kellett, erről sok esetben felettesei sem árultak el semmit, és nagyon titkolóztak.

Smith számos interjút adott a Kozmikus Közzétételben és máshol, ahol beszélt a vállalati / katonai kísérletekben való részvételéről, melynek során körülbelül 3000 szövetmintát vizsgált, melyek földönkívüliektől, hibridektől és más egzotikus életformáktól származtak.

Azt állítja, hogy a Kirtland Légierő Bázis titkos föld alatti létesítményeiben és másutt körülbelül 250 földönkívüli testen hajtott végre boncolást.

Valósággal nagy üzemben zajlott ez a dolog, szerte az államokban, de a világ távoli pontján is léteznek bázisok, többek között az Antarktiszon is.

Emery Smith szerint nem véletlen, hogy az elmúlt években nagyon nagy volt a mozgolódás a jeges kontinensen, ott ugyanis egy bázis működik, mely feltárásokat végez az Antarktisz jege alatti világgal kapcsolatban.

Egy olyan világ nyugszik ugyanis a mélyben, mely kapcsolatban állhat a földönkívüliekkel és magával az emberiséggel is.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 46559





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet