Bevándorlásügyi miniszter: "Vesztettünk" - így gyűri maga alá az EU-t a keleti veszedelem!

2018. február 8., csütörtök
"Olyan fanatikusoktól kell félnünk, akik nem riadnak vissza a fegyverek használatától sem, hogy elhallgattassanak bennünket."

A dánok eddig nagyon jól bírták a migrációt,és bár rengeteg nyomás helyeződött rájuk, az emberek mégis csak lassan fellázadtak a tarthatatlan állapotok ellen.

Először alulról, az átlagemberek kezdték el megelégelni azt, ami körülöttük folyik.

Most pedig lassan egyre fontosabb, egyre nagyobb súlyú emberek szólalnak fel azért, hogy Európa ne legyen 10-15 év múlva az Új Kalifátus.

A dán bevándorlási, integrációs és lakásügyi miniszter, Inger Støjberg, a dán Berlingske lapnak adott egy inetrjút, melyben megdöbbentő kijelentést tett.

Azt mondta ugyanis, hogy Dániában az emberek már félnek. Az iszlám így nyert, és elérte, amit akart.

Az egész ügyből hatalmas botrány lett, és amiatt robbant ki, mert volt egy színházi előadás nemrégiben, ami mindent megvátloztatott.Az színdarab egyik jelenetében az egyik színész az égre mutat és azt mondja: 

“Emeld fel ujjad Isten felé, és átkozd el azt a disznót”. Egy másik jelenetben a mormon Smith próféta egy békával szexel, hogy kigyógyuljon betegségéből.

Kasper Holten a dán mormon közösség vezetője szerint ez nem okoz felháborodást a mormonok között: 

“Ha Mormon vagy, és nem akarod látni, hogy megcsalják a hitedet, akkor ne nézd meg a színdarabot – jelentette ki Holten .”

Inger Støjberg ennek kapcsán vezette le a példát, ami midnenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy mi is a legfőbb baj az iszlámmal, és azzal, hogy muszlimok tömege érkezik az EU határain belülre.

"Helyettesítsük be a mormont muszlimmal, Smith prófétát pedig Mohamed prófétával, képzeljük csak el, hogy mi történne. Brutális támadások a színházak ellen, halálos megfenyegetett színészek és rendezők. Valószínűleg nem lehetett volna bemutatni ezt a darabot Dániában." - állította.

"Vesztettünk, mert olyan fanatikusoktól kell félnünk, akik nem riadnak vissza a fegyverek használatától sem, hogy elhallgattassanak bennünket."

Érdekes módon teljesen igaza van. A mormonok például ha megsértik őket, nem hazsnálnak fegyvereket vagy bűncselekményeket sem követnek el. És nem is szúrja látványosan a szemüket minden, ami nem mormon.

Nem úgy, mint az iszlám, mely agresszív és terjedni akar.

Ami nem tűr meg maga mellett más ideológiát, és mely nem riad el a fegyverhasználattól vagy a terrortól sem, csak hogy megtérítsen vagy megöljön minden hitetlent.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 45489

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet