Bevándorló lázadás alakult ki Brüsszelben: a rendőrök sehol! - VIDEÓ

2017. november 29., szerda
Brüsszel belvárosa valóságosa csatatérré vált. Egyre nőnek a párhuzamos társadalmak. Ez lesz minden Európai nagyvárosban?

Európa szíve, Brüsszel elbukott? Olyan állapotok uralkodnak az EU fővárosában, mintha Afganisztánban vagy Pakisztánban, vagy minimum Szíriában járna az ember.

A nyugati kulturáltságot nem ismerős csürhéből álló hadseregek masíroznak az utcákon.

Pusztítás, félelem és a a halál szagát lehet éreznia levegőben, az állampolgárok pedig félnek, és nem értik, miért is lett földi pokopl Európából.

A felvételen jó látszik, hogy csatatérré változtatták a bevándorlók Brüsszel belvárosát.

A videót ma tették közzé.

Nem derül ki, hogy pontosan melyik nap készült, de lassan minden naposak lesznek az ehhez hasonló események az Európai Unió fővárosában.

A jelentések szerint a migránsok egyre komolyabban szerveződnek egész Európában. Kihasználják a rendszereink gyengeségeit, és nem csak fegyvereket csempésznek be a határokon át, de egymást tanítják az ellenállásra.

Az ideológia rákos fekélyként terjed közöttük, és a már régebb óta ott élő bevándorlói réteget is elkezdték radikalizálni, melynek beláthatatlan következményei lesznek néhány hónapon, éven belül. Immáron elkerülhetetlen lesz egy hatalmas, kontinentális méretű összecsapás az EU polgárai és a bevándorlók között.

Lehet, hogy Európának ugyanis újra meg kell vívnia szabadságát a keletről érkező veszedelemmel szemben.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés európa politika bevándorlás felháborító polhárháború


Megtekintések száma: 49672

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet