Bevándorlók táboroznak a déli határ túloldalán: állítólag tanyákat is elfoglaltak már! - Híradó!

2018. április 14., szombat




Egyre több a bevándorló a balkáni útvonalon is: újabb áradat érkezhet, melyben alulmaradhat a kerítés és fél Európa?

Lehet, hogy komoly baj ütheti fel a fejét rövid időn belül. A híradó stábjának és egyes kormányzati jelentések szerint menekültek tanyáznak a déli határ túloldalán.

Ez még nem is lenne baj, de állítólag tanyát is vertek, és ezzel egy időben érkeznek olyan hírek, hogy hamarosan egy újabb, nagyon nagy hullám indulhat meg.

Egy akkora, eddig soha nem látott emberözön, mely az egész védelmi rendszerünket bedöntheti, de Európa teljes egésze sem tud majd ellene mit tenni, ha nem készülünk fel időben rá.

Horgosnál, a határ szerbiai oldalán sátrakat állítottak fel a migránsok, elfoglaltak több gazdasági épületet, lakatlan tanyát, és várják a pillanatot, hogy átszökhessenek Magyarországra. Belgrádban is megélénkült a forgalom, ott minden nap zajlik az alkudozás az illegális bevándorlók és az embercsempészek között.

A határ közelében lévő bácskai birtok egyik épületébe mintegy félszáz migráns költözött be, az udvarban sátrakat is felállítottak.

Valahova tovább mennék, de nem tudom hová” – mondta egy 15 éves bevándorló, aki már többször is át akart szökni a magyar határon, csakúgy, mint az ott várakozó migránsok többsége. 

Eddig azonban hiába próbálkoztak, a magyar hatóságok minden alkalommal visszafordították őket.

Csütörtökön Bács-Kiskun megyében összesen 28 bevándorlót állítottak meg a rendőrök, pénteken hajnalban pedig 4 migránssal szemben kellett intézkedniük Nagylaknál.

A Horgos környékén élők azt mondták, a jó idő beköszöntével ismét egyre több elhagyott házba költöznek be a bevándorlók. 

Bár a hatóságok folyamatosan próbálják felszámolni az illegális táborokat, az újonnan érkezők miatt ez szinte lehetetlen.

Komoly a baj, mivel a görög szigeteken már most legalább 15 ezres tömegek várnak arra, hogy majd tovább indulhassanak.

Amint Európához érnek, megpróbál egy részük újra betörni a magyar határra, de nagyon reménykedünk benne, hogy ez nem fog nekik sikerülni!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes video érdekesség politika menekültek


Megtekintések száma: 14072





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet