Bevándorlók támadtak az Informátor stábjára a frankfurti forgatás során!

2018. február 11., vasárnap
Be akarták mutatni a németországi állapotokat. Hát sikerült! Na ILYEN országot és kultúrát nem akarunk mi, magyarok!

A magyarok bevándorlással kapscolatos hozzáállására sokan mintaként tekintenek németországban.

No, nem a politikai vezetők, hiszen ők továbbra is egyre több bevándorlót toloncolnának BE az országba, folyamatosan elárasztva az bből nem kérő társadalmakat ezekkel az antiszociális elemekkel.

Az Informátor stábja ellátogatott Németországba, hogy képet kapjon a jelenlegi német állapotokról, és arról, hogy hogyan is fest ma egyes német nagyvárosok "képe".

Amit tapasztaltak, azon szinte mindenki elborzadt.

Egy statisztikai is napvilgáot látott, ami szintén sokkoló: eszerint a lakosságnak több mint 50%-a már bevándorló, főleg muszim. Vagyis egyetlen geneerációváltáson belül túlnyomó többségbe kerülhetnek ott a muszlimok.

A stábot nem kímélte a nagy német valóság, még inzultáció is volt: egy muszlim férfi interjú közben rontott neki az Informátor operatőrének, majd elrohant. 

"Az ideérkező embereknek az lenne az első dolga, hogy megtanuljanak németül, a német nyelv tökéletes elsajátítása szerintem a legfontosabb. Ezt követően természetesen be kell illeszkedniük, én elhiszem, hogy ez nagyon nehéz, mivel ahonnan érkeznek teljesen más kultúra. Hatalmas nehézség, ezt mindannyian tudjuk." - mesélték a lakosok Münchenben és Frankfurtban.A helyzet borzalmas, egy másik járókelő hozzáteszi:

"Itt mindenki arabul beszél, senki nem tud németül."

Az elégedetlenség egyre nagyobb az országban. Az emberek idegei pattanásig feszültek, és sokan megoldásokat követelnek.

Sokkal inkább kezd eluralkodni egy polgárháborús időszak előtti légkör a közhangulatban, mint eddig bármikor.

A muszlim toleranciát az is jól mutatja, hogy miközben az Informátor interjút készített a német Identitás Mozgalom egyik aktivistájával a muszlim térhódításról, megtámadta a stábot egy bevándorló, aki tettét követően elrohant. 

Hogy hova vezet ez az egész majd?

A német önfeladáshoz: állítják sokan. Ha ugyanis a németek nem tesznek semmit a saját országuk megvédése érdekében, akár a saját vezetőikkel szembe menve, akkor el fognak veszi.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 140057

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet