Bibliai vihar emelt falat Szíria és Izrael határánál?

2017. június 17., szombat
Napvilágot látott egy nemrég készült felvétel, melyen az látható, ahogy egy óriási vihar jön létre Szíria és Izrael határánál. Egyesek szerint a vihart maga Isten küldte, hogy így vonjon falat a két ország közé. A nagy erejű vihar nem volt képes átlépni Izrael határait, mintha egy rejtélyes erő visszatartotta volna.

Hihetetlen, de a hirtelen létrejött, láthatóan nagy kiterjedésű, és rendkívül nagy erejű vihar nem volt képes átlépni Izrael határait. Mindez véletlen lenne?

Az Israel News Online egy nagyon érdekes videót töltött fel egy Izrael és Szíria határánál kialakult bámulatos erejű viharrendszerről.

A különleges az volt az egészben, hogy a vihar láthatóan igen nagy erejű volt, mégsem volt képes áthatolni Izrael határain.

Mintha csak egy rejtélyes erő állította volna meg a vihar terjedését.

Sokan azt mondták a napvilágot látott felvétellel kapcsolatban, hogy Isten közbenjárása volt az, hogy nem érte el a vihar Izrael területét.

A vihar jelképesen megállt, és nem volt képes átlépni a határokat, mintha ez az egész Izrael kiválasztottságára utalt volna, és arra, hogy Szíriában jelenleg Istennek nem tetsző, sötét állapotok uralkodnak.

Mi van, ha mindez azért történt így, hogy megvédje az izraelieket a Szíriában dúló kaotikus állapotokról, és az ISIS, azaz az Iszlám Állam sötét erőitől?

Sokan hisznek az isteni gondviselésben, és abban, hogy Isten mindig is gondját fogja viselni az ő kiválasztott népének.

Valóban Isten üzenete lenne a világ számára? A híre szerint a vihar pont akkor alakult ki, amikor az Iszlám Állam megtámadta Izraelt. A vihar nem volt képes átjutni, és az Iszlám Állam se tudott végül benyomulni, ezt sokan egy isteni jelként fogják fel.

És szerinted ez egy puszta véletlen, vagy Isten valóban itt van a Földön, és időnként figyeli az emberiséget?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál érdekes érdekesség vallás isten természetfeletti


Megtekintések száma: 117846

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet