Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása: Új Világrendet hozhat a jövő?

2018. október 15., hétfő




Akár 30 millió embert is megölhetnek!

A microsoft egykori tulajdonosa, a milliárdos Bill Gates a müncheni biztonsági konferencián mondta, hogy a biofegyvereket használó terroristák által megindított halálos járvány egyetlen év alatt 30 millió embert megölhet.

„A következő járvány egy terrorista számítógép képernyőjéről indulhat meg azzal, hogy pestis vírus vagy hasonló szupervírus szintetikus változatát állítja elő.

"Az ilyen járvány megindítására az elkövetkező 10-15 évben ésszerű esély van" - mondta.

Ha ő mondja, akkor ezt komolyan kell venni, mert közvetlen információ is lehetnek olyan csoportokról, akik érdekeltek a népességcsökkentésben.... Ahhoz, hogy megértsük - már ha egyáltalán ez lehetséges - a Földet irányító erők, az Illuminati gondolkodását és néhány dúsgazdaggá tett irányítójuk mozgatórugóit, felül kell emelkednünk megszokott emberi gondolkodásunkon és akkor összeáll a kép... De előtte:

Sajnos törölniük kellett, de anno az RT News elő merte venni ezt a komoly és húzós témát: a Bill Gates-féle népességcsökkentést. Amit nyugodtan nevezhetünk népirtásnak is.

Ez Bill Gates véleménye azokról az emberekről, akiknek "semmi hasznát nem veszik".

Idősebb Bill Gates, "az eugenika egyik nagyapja, még ma is is elég kemény történet" az USA-ban.

Az ABC több ezer nőről számol be, akiket erőszakkal sterilizáltak és meddővé tettek 1929 és 1974 között az államokban.

A Times írt arról, hogy ifj. Bill Gates milliárdosoknak tartott titkos találkozót, ahol Michael Bloomberg és Soros György jelenlétében kerestek megoldást a "túlnépesedés problémájára"...Vajon miért vásárol Bill Gates több millió dollár értékben Monsanto-részvényeket és sterilizáló programokat ?

Mi történik azokkal a tudósokkal, akik keresztezik a a genetikai módosításokkal foglalkozó

GMO-küklopsz óriások útját ....

ÍME: Igazságkutatás az oknyomozó riporter Anthony Gucciardi segítségével, ....

Hogyan hozta létre a Goldman Sachs az élelmiszer-válságot..... (Frederick Kaufman).....

Genetikai rulett (Jeffrey Smith) és a Nesté elnöke Peter Brabeck-Letmathe...

A Monsanto és a Nestlé szilárdan ugyanabban a csapatban játszanak. A Nestle több mint 1.000.000 USD-t adományozott a Kaliforniában megszülető “GMO-kat tartalmazó ételek felcímkézése mozgalom” elleni harcra és vezérigazgatója azt állította, hogy 15 év alatt senkiben semmilyen kárt nem tett a génmanipulált ételek fogyasztása.

ez nagyon sok nyugati titkos társaságnak alapja ma is. Ezernyi tárgyi bizonyítékot találunk arra, hogy a földönkívüli manipulátorok (mindegy, hogy most isteneknek, 'égi atyáknak' nevezzük őket) és az ősök együttesen voltak jelen a bolygón.

Minden ősi kultúra hite, amit közvetítettek, az égből alá szálló istenekről szól (Ezékiel, aztékok, dogonok törzse, sumér civilizáció...stb), akik több ezer éven keresztül látogatták és manipulálták az emberiséget, együtt éltek velünk egy ideig és kitermelték a mai uralkodó osztályt ezen a bolygón."

Ezeket megvizsgálva mindig ugyanazokat a vérvonalakat fogjuk találni a merovingi dinasztiáktól, európai uralkodó családokig, az angol-szász vezető családokat a mai napig. 

Ezek mindig megvoltak, hatalmukat évezredeken át megtartották és jelenleg is itt vannak. 

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Világhelyzete.com

tudomány összeesküvés terrorizmus


Megtekintések száma: 37898





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet