Bill Gates: itt "távirányítású" fogamzásgátló chip: a titkos program, amiről nem beszéltek a világnak!

2021. június 22., kedd




A bőr alá beültethető és 16 évig működőképes távirányítású fogamzásgátló chip készült Bill Gates támogatásával – írta a The Daily Telegraph. 

A chip a fogamzásgátló hatású levonorgesztrel hormon kibocsátásával szabályozza a teherbeesést. 

Az implantátum ugyanakkor távirányítható: a chippel rendelkező nő aktiválhatja, de ki is kapcsolhatja. 

A chipet a tompor, a felkar vagy a has bőre alá ültethetik be.

Az implantátum hosszú távú megoldást nyújthat a születésszabályozásra. A jelenleg használatos fogamzásgátlóimplantátum három évig jó, és működését csak úgy lehet leállítani, ha egy klinikán eltávolítják.

Az új chip fejlesztői – a massachusettsiMicroCHIPS startup cég – szerint ha az implantátum sikeresen túljut az utolsó teszteken is, akár már 2018 elején a piacra kerülhet, ráadásul “versenyképes áron”. 

A chip preklinikai vizsgálata a jövő év elején kezdődik. A chip ötlete két éve merült fel, amikor Gates kollégáival látogatást tett a Massachusettsi Műszaki Egyetemen(MIT): arról faggatták Robert Langer professzort, hogy létre lehet-e hozni olyan születésszabályozó chipet, amelyet egy nő ki- és bekapcsolhat 

— írja az MTI.

Az MIT szerint az implantátumnak kódoltnak kell lennie, hogy védve legyen a vezeték nélküli adatforgalom, és használata biztonságos legyen. A chip mérete 20x20x7 milliméter, a tárolt hormon pedig egy 1,5 cm széles mikrochipen kap helyet a készüléken belül. 

Az implantátum működése esetén naponta 30 mikrogrammos hormondózist enged a szervezetbe oly módon, hogy a chip egy apró elektromos töltéssel felolvaszt egy ultravékony tömítést a hormon körül.

Megjegyzés: nem zseniális? Az internet tele van Bill Gates nagy terveivel, eugenista nézeteivel és most milyen rendes, hogy meg akar chipelni egy sereg embert. 

Én nem engedném, egy hálózati kütyü akár emberölésre is alkalmas lehet ilyen módon. Nem lehet tudni ki jut "belénk" a hálózatot kihasználva és mondjuk aktiválja az összes hormon kiszabadulását? 

Jó esetben csak teljes meddőséget, betegséget okozhat...vagy akár halált?

Szerinte úgyis "túlnépesedés" van. Akkor Mr. Gates, kezdd magadon... valójában ez az egész az Agenda 21 protokoll része, melynek célja a népesség 96%-kal való csökkentése...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 46376





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet