​Bill Gates vallott: tiszta vizet öntött a pohárba a konteókkal kapcsolatban

2022. május 3., kedd




Ezt régóta milliók akarják tudni: tényleg köze van a világjárványhoz? Most tiszta vizet öntött a pohárba.

Bill Gates már a koronavírus kezdete óta kapcsolatba volt hozva a járvánnyal.

Egyes konteók azt állították teljesen alaptalanul, konkrét bizonyítékok nélkül, hogy ő maga felelős a koronavírus létrehozásáért.

Mások azt mondták, hogy egy biológiai fegyvert pénzelt a saját alapítványán keresztül, hogy így csökkentse a népességet.

Megint mások szerint a vírus eljövetelét előre látta, és anyagilag lovagolja meg a befektetései lévén az egészet.

Bill Gates most reagált a vádakra:

megrökönyödött és nemtetszését fejezte ki, egyúttal rácsodálkozott, hogy mennyi rosszindulatú ember van és hogy milyen sokan hisznek el mindenféle butaságot.

“Az emberek valóban hisznek ebben a dologban?” – tette fel a kérdést Gates, kijelentve: “A következő évben tájékozódnunk kell erről és meg kell értenünk, hogyan változtatja meg az emberek viselkedését.”

Gates elmondta, hogy több munkát kell elvégezni a közösségi média társaságokkal együtt az ilyen vita “minimalizálása” érdekében, és hogy a Gates Alapítvány lépéseket tehet annak biztosítására is, hogy “jobban elmagyarázza, mire készülünk”.

Gates nem először foglalkozik a Covid összeesküvés-elméletekkel. Korábban egy 2020 szeptemberi interjúban “őrültnek” titulálta őket.

A filantróp azt állította, hogy a világ nem tér vissza a normalitásba, amíg széles körben nem alkalmazzák az oltásokat, és hogy a lezárások, a maszkok és a társadalmi távolságtartás egész évben folytatódik egészen 2022-ig.

Ti mit gondoltok?

Igaza lehet?

Eddig is jó meglátásai voltak, elég csak arra gondolni, hogy 2015-ben már figyelmeztette a bolygót, hogy nagy járványok közelednek…

Hát igaza lett akkor is, és talán most is érdemes lenne hallgatni rá!


Megtekintések száma: 99986





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet