Bizarr anomáliát fedeztek fel egy műholdas felvételen!

2023. január 30., hétfő




A szálak egészen a pentagonig vezethetnek!

Van egy felvétel, amiről nem sok szó esik a világban, holott gyakorlatilag magyarázat nélkül maradt.

Arról van szó, hogy egy hatalmas lyuk, egyfajta bejárat lászik az egyik ilyen felvételen a Föld vízzel borított felszínén, nem messze a partoktól.

Az anomália jelentősen eltér mind alakra, mind színre a környezetétől, ezért sokan úgy vélik, hogy ez nem más, mint egy óriási, szinte feneketlen lyuk.

Pontosabban inkább tűnik egy mesterséges alagútnak, mint egy természetes képződménynek.

Scott C. Waring a Dominikai Köztársaság partjaitól nem messze találta ezt a valamit.

Ő, és sokan mások meg vannak róla győződve, hogy ez egy titkos struktúra bejárata, melyről nem szabad tudnia a világnak. A NASA-t is megkereste ez ügyben, akik nem nyilatkoztak semmit.

Az ufó elméletek nem teljesen alaptalanok, ugyanis a helyiek beszámolói alapján rengeteg olyan korong alakú tárgyat láttak már, melyek a vízből tűntek elő, és ott is tűntek el, mintegy alámerülve e víznek.

Bármi is hever az óceán mélyén a lyukban, sokak szerint összefügg azzal, hogy az USA rengeteg különféle földönkívüliekkel összehangolt bázist épített a tengerek mélyén a hidegháború idején.

Ezek egyfajta megfigyelő központként funkcionálnak, valamint itt végzik a közös kutatásaikat és fejlesztéseiket az emberek más földönkívüli fajokkal.

Sőt, egyes meg nem erősített források még arról is beszámoltak, hogy annak idején a szíriai háborúban az orosz haderő olyan technológiát használt, melyet idegenek által fejlesztettek ki.

Ez a jó szándékkal rendelkező földönkívüli tömörülés még több évtizeddel ezelőtt látta el különféle műszaki titkokkal, leírásokkal az oroszokat.

Nemrégiben pedig egy elmélet borzolta a kedélyeket, miszerint az idegen életformák talán azért vannak rejtve előlünk, mert bár itt élnek közöttünk, azt a föld alatt, és az óceánok mélyén teszik.

Nem sokat tudunk róluk, mert ritkán mutatkoznak, de feltehetőleg nem olyan jó szándékkal érkeztek annak idején a bolygónkra, mint az őskorban minket látogató humanoid faj.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek bizarr összeeesküvés


Megtekintések száma: 149501





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet