Bizarr, arctámadóra emlékeztető élőlény él az Antarktiszon? Hátborzongató, ha ez igaz!

2019. február 3., vasárnap




Ijesztő képek keringenek a neten... mi az igazság?

Több ijesztő kép kering a neten egy az Aliens című filmből ismert arctámadóra hasonlító lényről, melyet állítólag az Antarktiszon találtak. Van valóságalapja, vagy csak egy ügyes átverés?

Nem túlzás azt állítani a képre pillantva, hogy a lény pont úgy néz ki, mint a legvadabb rémálmainkból előugrott lidérc.

A Nyolcadik utas a halál című filmben is látott arctámadóra kísértetiesen hasonlító lényt az Antarktiszon találták.

A hatalmas, pókszerű lény nem csak csápokkal és úszóhártyával, de egy rendkívül hosszú farok szerű nyúlvánnyal is rendelkezik.

A hírek szerint egyelőre egyetlen példányt találtak, így az sem kizárt, hogy valamiféle mutációról lehet szó, bár sokkal valószínűbb az, hogy egy eddig még ismeretlen faj egyik bujkáló egyedére bukkanhattak.

Arról a fotóhoz csatolt szövegek és hírek szerint nincs információ,l hogy a lényről mit sikerült kideríteni. Sokan úgy hiszik, hogy sem szaporodásának módja, sem élőhelye, és táplálkozási szokásai nem ismertek.

Igen ám, de sokan kiszúrták, hogy a lény talán túlságosan is hasonlít a rejtélyes és méltán félelmetes arctámadóra.

Több szemfüles netező és filmrajongó utána is járt, hogy mi állhat a háttérben, és mennyi igaz a felfedezésből.

Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy felbukkanjanak az archív képek, melyek egyértelműen mutatják, hogy a felfedezés fotója hamis.

A fotók valójában az Alien 3 forgatásáról származnak. Az arctámadó pedig egy arctámadó, melyet különféle anyagokból készítettek és modelleztek le.

A valóságban azonban nem jelenti azt, hogy ne élnének akár csak hasonlóan rémisztő bizarr élőlények az óceánokban.

Rengeteg Óceán kutató hívta már fel a figyelmet az utóbbi években arra, hogy az űrkutatásra fordított összegekből inkább az óceánok vizsgálatára kellene fordítani a keretet, mert a vízi élővilág alig 4%-át ismerjük.

A fenti kép egy ma is létező halfajról készült. Nem, nem egy földönkívüliről. Ilyen, és ehhez hasonló lényekkel van tele az óceán, melyekről alig, vagy egyáltalán nem tudunk semmit. Nem kizárt az sem, hogy óriási, nagytestű élőlények is úszkálhatnak a mélységekben, melyeket még nem fedezett fel az emberiség...

OSZD MEG másokkal!

hihetetlen bizarr durva érdeks


Megtekintések száma: 66990





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet