Bizarr dolgokat állít Lily Allen a londoni toronyház halálos tüzével kapcsolatban!

2017. június 16., péntek




A pop énekesnő szerint a hatóságok eltitkolják a valódi, sokkal borzalmasabb igazságot.

Mint ismeretes, néhány napja szinte porig égett egy hirtelen, teljesen váratlanul kigyulladó toronyház Londonban, ahol az adott időben rengetegen tartózkodtak.

A káoszban sajnos többen is bennégtek, és rengeteg sérült lett a végeredmény, valamint ezidáig 17 hivatalosan elismert halottról tudni.

Sajtóértesülések szerint a tüzet műszaki hiba okozhatta.

A dolog pikantériája az, hogy az 1974-ben épült, 129 lakásos toronyházat nemrég újították fel 10 millió fontért, vagyis több mint 3 és fél milliárd forintért.

Lily Allen, az ismert pop énekesnő olyan dolgokat állított, amik ha igazak, akkor érdekes fényt vethetnek a londoni toronyház tragédiájára.

Egy interjúban elmondta, hogy az az érzése, hogy a kormány és a hatóságok megpróbálják egyre lejjebb nyomni a tragédia komolyságát, és elhallgatnak információkat az emberek elől.

Neki ugyanis egyes forrásokból olyan hírek futottak be, melyek szerint akár 150 halottja is lehet a tragédiának.

Hivatalosan 17 halottról tudunk, Lily Allen állítás szerint viszont legalább 150 áldozata lehet ennek az egész tragédiának

A 150 áldozat közül nagyon sok a gyerek, legalábbis ilyen információkról is tud - állítja.

Elmondása szerint ezeket az információkat tűzoltóktól, rendőröktől tudja, ismerősökön keresztül, akik a helyszínre vonultak a tragédia idején, és az azt követő órákban.

Azt persze maga Lily Allen sem tudja megmondani pontosan, hogyha még így is lenne, mi is lenne a célja és motivációja a hatóságoknak ezzel az egész eltusolással kapcsolatban.

Egyesek szerint a londoni terrormerényletek óta nem engedheti meg magának a hatóság egyetlen szerve sem, hogy súlyos halottakkal járó történések vagy csak balesetek történjenek, és ez arra késztette a szerveket, hogy hazudjanak a halottak számát illetően.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 104261





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet