Bizarr dolgot fotóztak a templom romjai között

2017. augusztus 11., péntek




A kalapos igazságosztóra hasonlító kísérteties alakot egy templom romjai között kapták lencsevégre.

Titokzatos kalapos szellemalak

Újabb kép bizonyíthatja, hogy létezik túlvilág, vagy legalábbis valamiféle alternatív dimenzió, egy párhuzamos világ, ahol a rég elhunyt emberek árnyképei élnek és mozognak.

Időnként ez a titokzatos rejtett világ, és annak egyes elemei, így a benne "élők" is átsejlenek. éppen így történhetett meg, hogy egy férfi váratlanul olyat fotózott, ami kísértetiesen hasonlított valakire.

Méghozzá egy régóta elhunyt, nagyon híres történelmi alakra, akiről nem csak a történelmi dokumentumok tesznek említést, hanem számtalan legenda főszereplője volt.

A Cockingtonban készített felvételen egy erdős részen, egy nagy templomszerű rom közelében a férfi épp fotózta, ami elé került, majd hazaérve megdöbbentő részleteket figyelt meg az egyik ilyen képen.

A képen ugyanis egy kalapos, köpenyt viselő alak sejlett fel, és úgy tűnt, mintha lenne is a kezében valami, méghozzá egy kard.

A kép készítője azonnal arra gondolt, hogy talán a híres Robin Hood alakját sikerült lefotóznia, méghozzá szellemi formában.

Egyszerűen nem lehet egyszerű füstnek nézni, vagy valamiféle ködképződménynek, hiszen jól kivehető maga az alak, és ezt nem csak a kép készítője, de sokan észrevették, akik látták már a képet.

Voltak, akik tőle függetlenül észlelték a füstben az alakot, anélkül, hogy meg lett volna nekik mondva, mit kell belelátniuk.

Robin Hood legendája

De ki is volt Robin Hood? Sokan nincsenek tisztában alakjával, és csak nagyvonalakban ismeri a történetét.

Robin Hood eredetileg egy igazságosztó volt, de a jobbik fajtából. Egy olyan kardot jól forgató, profi íjász, akkor jellegzetesen mindig egy sötétzöld ruház, egy köpenyt és kalapot viselt magán.

A legenda szerint a Merry Men nevű bandájával egész életében azon mesterkedett, hogy amit ellopott a gazdagoktól, azt mindig szétossza a szegények között.

Valóságos csodatévőnek tartották ezért, és sokan tisztelték, így kapott szárnyra varázslatos legendája.

Robin Hood történetiségéről folyó viták évszázadok óta tartanak. A modern tudományos nézet szerint a legenda részben egy valóban létezett személyen alapul, de még mindig jelentős viták folynak a személyazonosságát illetően.

Az ő szellemalakja lehet

A nemrég készült képen valóban egy olyan szellemalak látható, mely kísértetiesen hasonlít alakjára, és nem lehet véletlen, hogy ott van a kard a kezében, és kalapot és köpenyt visel.

A szellemalakot már többször látták a környéken a helyiek elmondása szerint, így nem kizárt, hogy a legenda bizonyos formában rendszeresen újjáéled, és manifesztálódva látható alakot ölt.

Talán Robin Hood még most is ezeket az erdőket járja, és figyeli a gazdagokat, hogy egy nap minden vagyonukat a szegényeknek adhassa.

Mások szerint azért bolyong szelleme még mindig az erdők mélyén, mert életében nem adott elég vagyont a szegények kezére, ezért örökkön örökké vezekel.

paranormál szellem szellemek megmagyarázhatatlan bizar


Megtekintések száma: 64706





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet