Bizarr dolgot fotóztak a templom romjai között

2017. augusztus 11., péntek
A kalapos igazságosztóra hasonlító kísérteties alakot egy templom romjai között kapták lencsevégre.

Titokzatos kalapos szellemalak

Újabb kép bizonyíthatja, hogy létezik túlvilág, vagy legalábbis valamiféle alternatív dimenzió, egy párhuzamos világ, ahol a rég elhunyt emberek árnyképei élnek és mozognak.

Időnként ez a titokzatos rejtett világ, és annak egyes elemei, így a benne "élők" is átsejlenek. éppen így történhetett meg, hogy egy férfi váratlanul olyat fotózott, ami kísértetiesen hasonlított valakire.

Méghozzá egy régóta elhunyt, nagyon híres történelmi alakra, akiről nem csak a történelmi dokumentumok tesznek említést, hanem számtalan legenda főszereplője volt.

A Cockingtonban készített felvételen egy erdős részen, egy nagy templomszerű rom közelében a férfi épp fotózta, ami elé került, majd hazaérve megdöbbentő részleteket figyelt meg az egyik ilyen képen.A képen ugyanis egy kalapos, köpenyt viselő alak sejlett fel, és úgy tűnt, mintha lenne is a kezében valami, méghozzá egy kard.

A kép készítője azonnal arra gondolt, hogy talán a híres Robin Hood alakját sikerült lefotóznia, méghozzá szellemi formában.

Egyszerűen nem lehet egyszerű füstnek nézni, vagy valamiféle ködképződménynek, hiszen jól kivehető maga az alak, és ezt nem csak a kép készítője, de sokan észrevették, akik látták már a képet.

Voltak, akik tőle függetlenül észlelték a füstben az alakot, anélkül, hogy meg lett volna nekik mondva, mit kell belelátniuk.

Robin Hood legendája

De ki is volt Robin Hood? Sokan nincsenek tisztában alakjával, és csak nagyvonalakban ismeri a történetét.

Robin Hood eredetileg egy igazságosztó volt, de a jobbik fajtából. Egy olyan kardot jól forgató, profi íjász, akkor jellegzetesen mindig egy sötétzöld ruház, egy köpenyt és kalapot viselt magán.

A legenda szerint a Merry Men nevű bandájával egész életében azon mesterkedett, hogy amit ellopott a gazdagoktól, azt mindig szétossza a szegények között.

Valóságos csodatévőnek tartották ezért, és sokan tisztelték, így kapott szárnyra varázslatos legendája.

Robin Hood történetiségéről folyó viták évszázadok óta tartanak. A modern tudományos nézet szerint a legenda részben egy valóban létezett személyen alapul, de még mindig jelentős viták folynak a személyazonosságát illetően.

Az ő szellemalakja lehet

A nemrég készült képen valóban egy olyan szellemalak látható, mely kísértetiesen hasonlít alakjára, és nem lehet véletlen, hogy ott van a kard a kezében, és kalapot és köpenyt visel.

A szellemalakot már többször látták a környéken a helyiek elmondása szerint, így nem kizárt, hogy a legenda bizonyos formában rendszeresen újjáéled, és manifesztálódva látható alakot ölt.

Talán Robin Hood még most is ezeket az erdőket járja, és figyeli a gazdagokat, hogy egy nap minden vagyonukat a szegényeknek adhassa.

Mások szerint azért bolyong szelleme még mindig az erdők mélyén, mert életében nem adott elég vagyont a szegények kezére, ezért örökkön örökké vezekel.

paranormál szellem szellemek megmagyarázhatatlan bizar


Megtekintések száma: 47732

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet