Bizarr égi jelenséget figyeltek meg, amire nincs magyarázat?

2017. május 20., szombat
A jelenséget Oklahoma felett észlelték...

Hihetetlen légköri jelenséget láttak nemrég Oklahomában. Egy olyan anomáliát, amire nem találtak magyarázatot. Ahogyan a képen is látszik, villámok törtek elő a föld felől, egyenesen az égbe.

Ilyen jelenséget nagyon ritkán figyelnek meg, és Oklahoma környékén még soha nem láttak ehhez hasonlót.

Eredetileg ezt a jelenséget sok más szemtanú is látta, így bizonyos, hogy nem egy hamisított felvételről van szó.

Annak ellenére, hogy ilyen jelenség ritkán fordul elő, a kutatások és utána járások szerint néha azonban megtörténik, tehát nem valamiféle paranormális jelenségről van szó annak ellenére, hogy rengeteg hírportálon ez terjedt el vele kapcsolatban.

Időnként, mikor a levegő elektrosztatikus töltöttsége, és a megfelelő körülmények adottak, akkor megtörténik, hogy alulról kezd el feltörni a villám a felhők fölé.

Ugyanakkor egyes összeesküvés elmélet hívők szerint ez a jelenség manapság egyre gyakoribbá válik, mint sok más furcsa légköri anomália, ami azt jelzi, hogy a HAARP folyamatosan módosítgatja a Föld ionoszféráját.Hogy ebben mennyi igazság van, azt nem tudni, mindenkinek a fantáziájára bíznánk, de az valószínűleg igaz lehet, hogy a tudtunk nélkül valóban zajlanak bizonyos kísérletek, a világ színfalai mögött...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr haarp


Megtekintések száma: 195558

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet