Bizarr: elkékülnek a kutyák Indibában! - FOTÓK

2017. augusztus 18., péntek
Egyre több hír jelent meg a napokban és az elmúlt órákban arról, hogy kék színű kutyák jelentek meg India egyesn részein, főleg Mumbai elővárosában.

A jelenségről eleinte semmit sem lehetett tudni.

A nagy számban előkerülő jószágok szőre nem festéktől, vagy egyéb külső tényezőtől volt kék. Néhányan orvoshoz is vitték ezeket a kutyákat, mert féltek, hogy valamiféle parazita támadhatta meg a testüket, és ezért kékültek el.

Azonban az orvosok még aggasztóvv dolgokra dertítettek fényt: az állatok szennyezett vizet ittak, ez okozta a színváltozást.

A szennyezett víz rákos megbetegedést, máj- és vesekárosodást, bőrirritációt és szembe kerülve akár vakságot is előidézhet.

Az állatvédők segítségével a helyiek hamar kiderítették, hogy az egyik folyó vize lehet ennyire erősen mérgező. a Navi Mumbai folyó erősen rákkeltő anyagokat tartalmaz.

Arati Csauhan, helyi állatvédelmi szakember egy Facebook-bejegyzésben több képet is megosztott a pórul járt élőlényekről.

A halászok jelentése szerint a Kaszadiból kifogott halak száma az utóbbi időkben 90 százalékkal csökkent. Így tesszük teljesen tönkre a környezetünket?

OSZD MEG másokkal is! 

hihetetlen érdekesség bizarr érekes


Megtekintések száma: 77468

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet