Bizarr ember-aligátor hibrid ólálkodik Florida mocsaraiban?

2018. február 12., hétfő




Létezik, vagy csak legenda? A helyiek több riasztó, hitelesnek tűnő beszámolót ismernek.

A világon nem az ember az egydüli élőlény, mely a természet felett állhat. Számtalan olyan faj, lény, vagy különleges hibrid van még a bolygón, melyről nem tudunk, vagy csak nem akarunk tudni.

Gondoljunk csak a tengerészlegendák főszereplőire, a hatalmas krakenekre, vagy a gigantikus méretű polipokra, vérfarkasokra, vagy a Tibet körül hegyvidéken fel-felbukkanó jetire.

Floridában ismert egy városi legenda, aminek sokkal több alapja lehet, mint azt bárki feltételezné.

Több évtizeddel ezelőtt különös beszámolók kaptak szárnyra a városka közelében, ugyanis a helyiek egy bizarr lényt láttak a Florida közeli mocsárvidéken.

Az államok ezen vidékei mindig is tele voltak aligátorokkal, és rengeteg volt az emberre támadó bestia, ezért fokozottan foglalkoztatta az embereket az aligátorveszély.

Egy alkalommal azonban sokkal durvább dolgot láttak, mint egy egyszerű aligátor.

Két férfi mesélt először róla, hogy láttak egy olyan aligátort, ami emberi kinézetű volt. A felső teste sokkal inkább hasonlított egy emberéhez, azonban az alsóteste aligátor volt.

Hamar el is híresült a történetük, és egyre többen vélték látni ezt a titokzatos és hátborzongató lényt a mocsárvidéken, az éjszakában. Ugyanis sok expedíció indult a lény felkutatására, ugyanis úgy voltak vele az emberek, hogyha tényleg létezik, akkor annyira különleges lehet, hogy rengeteg pénzt fog megérni.

Sokak szerint ennek az "emlékére" terjedt el a legenda egy bizonyos Jake nevű aligátor emberről, ami szintén féli ember és aligátor is volt egyben.

A róla készült kép többször is bejárta a sajtót, és akkori újságcikkekben is szerepelt, noha a történetet soha senki sem erősítette meg.

Ha valóban létezett ez a lény, akkor egy kriptid lehetett, azaz egy olyan lény, aminek a tudomány nem bizonyította előtte be a létezését.

Azonban az évtizedek során sokan számoltak be furcsaságokról a mocsári vidékeken keresztülhaladó autósok közül.

Egy ízben egy a floridai mocsaraknál túrázó család mesélt arról, hogy egy hatalmas, emberi alakkal rendelkező aligátor támadt rájuk. Bemenekültek az autóba, majd mire elindultak, jelentős károk keletkeztek az autóban.

Soha többé nem tértek vissza a helyszínre, és azt állították, hogy soha korábban nem láttak még hasonlót.

Egy elmélet szerint a megoldás talán az lehet, hogy valakit egyszer lenyelt félig egy aligátor, meghalt, és az egyik első két szemtanú ezt láthatta meg.

Az aligátor szájából kilógó ember a sötétben valóban úgy nézhetett ki, mint egy félig ember, félig aligátor szörnyeteg...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr szörnyek megmagyraázhatatlan


Megtekintések száma: 118090





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet