Bizarr építményeket találtak a Holdon: az idegenek már rég itt vannak?

2023. május 18., csütörtök




A képek, melyeket az egész világnak látnia kéne.

Annak idején nem véletlen nem mentünk vissza a Holdra. Olyan dolgot találtak az Apollo-misszió űrhajósai, amiről aztán soha nem beszélhettek: civilizáció nyomait a szomszédos égitesten

A szürke por által eltakart építmények egyértelműen mesterséges eredetűek voltak, és ezt már maga a NASA szakemberei is elismerik.

Legalábbis azok, akik korábban az Apollo-programon dolgoztak, és belső hozzáférésük volt az adatokhoz, rálátásuk a különféle missziókra.

Azonban az Apollo-11 legénysége már nem véletlenszerűen szállt le a Holdon. Tudták, hova kell leszállni, és azt is tudták, mit keresnek.

Ugyanis kevesen tudják, de már az Apollo-8 felvételein is perdöntő bizonyítékok voltak arra vonatkozóan, hogy földönkívüliek, vagy más egyéb civilizáció építhetett magának kolóniákat a Holdon.

Az 1968. december 21-én startoló űrhajó karácsony napján állt Hold körüli pályára, és 10 keringésnyi időt töltött ott. Ők ugyan még nem szálltak le a Holdon, de rengeteg felvételt készítettek.

Többek között azt a felvételt, melyen furcsa, kupolás építmények, egyenes falú komplexumok láthatók. Furcsa építményeket találtak a Holdon az Apollo 8 egyik elfeledett fotójánadmin2017-09-04 Furcsa építményeket találtak a Holdon az Apollo 8 egyik elfeledett

A küldetés fotóanyaga mindenki által elérhető a NASA internetes archívumában. Sokan ezt ki is használják, és folyamatosan böngészik az ötven éves képeket.

Sokak szerit szerint a NASA azért nem tért vissza 1972 óta a Holdra, mert rájöttek, hogy az ellenséges földönkívüliek már gyarmatosították azt.

Szerencsére sikerült egy paktumot kötniük velük, amely arról szólt, hogy a földiek nem kutakodnak tovább a Holdon, cserébe az idegenek sem fognak a Földre jönni.

Sok szkeptikus azt állítja, hogy az Apollo-8 felvételein nem látni semmit, és csak a fény-árnyék hatás látszódik mesterséges komplexumoknak.

Hogy mi a teljes igazság, talán sosem tudhatjuk meg. Lehet, hogy valóban idegenek élnek a Holdon, és egy általuk kötött törékeny paktum biztosítja azt, hogy a Földön béke van, és még nem rohantak le minket.

De az is könnyen lehet, hogy nem minden az, aminek látszik. Szerinted mi a teljes igazság?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés apollo


Megtekintések száma: 208024





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet