Bizarr fekete gyűrű tűnt fel az égen Yorkshire közelében

2017. július 14., péntek
Rejtélyes fekete, amorf gyűrűt formáló anomáliára lettek figyelmesek a helyiek. Nem sokkal később ki is derült, mit láthattak!

Több emberben is riadalmat kellett az a fényes nappal az égen feltűnő fekete massza, mely gyűrű alakba rendeződött, majd egy ideig egyhelyben lebegve volt látható az égen.

Ilyen, és ehhez hasonló gyűrűkről már korábban is készítettek felvételeket.

Egy ehhez hasonló tűnt fel annak idején Disneylanden is, ahol szabályos pánik tört ki, mivel a látogatók nem tudták, hogy mi is lehet valójában, ezért többen menekülni kezdtek, mivel azt gondolták, hogy idegen invázió vette kezdetét.

A mostani esetben is többekben félelmet keltett a kialakult jelenség, de ez esetben rájöttek arra, hogy mi is állhatott a riadalmat keltő jelenség mögött.

"Hamar megpillantottam az égen ezt a fekete gyűrűt. nem tudtam mi ez, ezért gondoltam készítek róla pár képet, hátha valaki magyarázatot tud találni rá" - állította az egyik 22 éves szemtanú, Kimberly Robinson.

"Azelőtt még sohasem láttunk ilyet" - állította egy másik szemtanú.

A jelenség mögött azonban nem paranormális dolgok állnak, és még csak nem is az idegenek.

A fekete gyűrű ugyanis egy pirotechnikai eszköz, egész pontosan egy rakéta végterméke, mely a levegőben lebeg a felrobbanást követő időszakban, ezért sokakban riadalmat kelthetett.

Világszerte sok hasonló gyűrűt magyarázhat meg ez a dolog, és feltehetően a nagy többségükben ez is lehet a végső megoldása az ügynek. Ugyanakkor vannak olyan összeesküvés elméletek, miszerint valójában csak a kormányzatok próbálják elfedni ilyen dezinformációval a valóságot, és mindazt, ami a szemünk előtt zajlik.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 54482

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet