Bizarr felhők gyülekeznek a CERN felett: megnyílt a titkos portál?

2016. július 1., péntek




Egyre nagyobb a rejtély a Nagy Hadronütköztető körül. Állítólag azzal kísérleteznek, hogy új, eddig nem látott részecskéket hozzanak elő az éterből, azonban ezzel titkos portálokat nyithatnak egy másik dimenzióba.

Sokan, sokfélét gondolnak a nagy hadronütköztetőről. Vannak, akik úgy vélik, hogy itt fog az emberiség rátalálni a sötét anyag titkára.

Van, aki szerint az első és egyben utolsó fekete lyukat itt fogják előállítani, mely aztán magába szívja az egész bolygót, majd később a naprendszert.

Egy nem túl rég a CERN körül keringő elmélet pedig azt feltételezi, hogy nem látott, új részecskék után kutatnak, és egy váratlan eseményként egy portál nyílhat meg egy másik világba.

Nem egy ott dolgozó állította, hogy olyan veszélyes kísérletek folynak ott, melyekkel nincsenek igazán tisztában a vezetők.

cern-ufo

Vagyis olyan dolgokkal kísérleteznek, melyek működéséről fogalmuk sincs, így a sötétben tapogatóznak.

A fenti kép az égen készült, és feltűnően hasonlít a formáció a Nagy Hadronütköztető egyik szerkezetének egy részére. Éppen ezért, rengetegen úgy sejtették már akkor is, hogy köze lehet a CERN-nek a jelenséghez, mely feltehetőleg egy néhány percig megnyitott portál lehetett egy másik világba.

Talán ennek eredményeként, de bizarr felhők jelentek meg az égen, pontosan a CERN létesítmény felett. Az érdekes az egészben az, hogy ezzel egy időben indítottak a föld alatt egy kísérletet.

cern-felhok

Pontosan azon a napon változtatták meg a részecskeütköztetés egyes paramétereit, amikor ezek a furcsa felhők keletkeztek.

Akár egyszerű viharfelhők is lehetnének, de a beszámolók alapján szinte pillanatok alatt keletkeztek, és éppen ilyen nagy hirtelenséggel tűntek is el.

Az energiák olyan nagyok voltak, hogy a felhőkből még villámok is előtörtek. Egyes elméletek szerint a CERN mostanában végzett tevékenysége felel az egyre szélsőségesebb időjárásért.

Hogy pontosan mi lehetett ezeknek a felhőknek a közepén azt csak találgatni lehet. Talán cikázó elektromos energia, vagy egy masszív energiagömb?

összeesküvés cern


Megtekintések száma: 5679





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet