Bizarr fémszerkezetet találtak a partmenti vizek mélyén!

2017. augusztus 31., csütörtök




Senki sem tudja mi lehet. Egyre több a rejtély a nemrég megtalált fémszerkezet körül.

Senki sem tudja, mi lehet az a fémszerkezet, amit Rhode Island keleti partjainál, pontosabban annak közelében találtak meg a tengeri üledékbe ágyazva.

A hatóságok semmit nem mondanak, míg a helyiek kombinálnak. Egyesek szerint idegenek által elhelyezett titkos szerkezetről van szó, mások szerint egy globális megfigyelőeszköz, mely csúcstechnológiát rejt.

A rejtély az elmúlt napokban sem oldódott meg.

A karokkal rendelkező, leginkább egy pókhoz hasonlító valami egyértelműen fémből van. Mélyen van, félig a talajba ágyazva az üledékes rétegben.

Olyan nehéz, hogy egyelőre nem tudták felszínre hozni, egyszerre 3 speciálisan erre a célra kifejlesztett eszköz fogja majd kiemelni, és akkor talán jobban meg lehet vizsgálni, hogy pontosan micsoda is ez.

Több különféle fényképet és felvételeket is készítette az objektumról, hogy fény derüljön arra, mi lehet. Azonban a hatósági személyek és a hadsereg emberei között sem akadt olyan, aki meg tudta volna mondani, mi ez a tárgy és mi is a rendeltetése.

Megpróbálták már kihúzni az aljzatból egy alkalommal, de túlságosan nehéz a szerkezet. Nem értik, hogyan kerülhetett oda, és hogyan rögzülhetett ennyire mélyen az üledékbe ágyazva.

Csak annyi bizonyos, hogy a földönkívüli eredetet eloszlatva tudni lehet, hogy feltehetően ember alkotta tárgyról van szó.

Kilenc lába van, egyes részei pedig rozsdamentes acélból készültek. 

Egy lilás darabkát az egyik búvárnak sikerült felhoznia belőle, ez most azonosítás alatt van. Egyes felvetések szerint nem kizárt, hogy valamiféle drága tengeri mérőműszer lehet, melyeket az óceánok alján helyeznek el.

Azonban, ha ez így van, rejtély, hogyan került a partok közelébe egy több tonnás, üledékbe ágyazott szerkezet...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan bizarr


Megtekintések száma: 94472





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet