Bizarr fémtornyok New Yorkban: a globális megfigyelési rendszer részei lehetnek?

2018. január 26., péntek
A kormány több ponton telepített ilyeneket, de nagy a ködösítés arról, mi célt szolgálhatnak.

Rejtélyes tornyok, különleges fémes "bódék" és cstalakozési pontok jelentek meg az elmúlt hónapokban New York egyes pontjain.

Ezek a rejtélyes "szerkezetek" főleg hidak, alagutak csomópontjánál kerültek telepítésre, azonban a konkrét okokról a kormány egyáltalán nem beszél, vagy ha meg is szólalt, sokak szerint nem az igazat kommunikálták a közvélemény felé.

Az egyik helyi hírforrás, a CBS2 segítségével megpróbált kierőszakolni valamit a hivatalos szervektől, hogy árulják el, mik ezek.

Dave Carlin, az MTA szóvivője scak annyit mondott, hogy "nem kommentálom".

Aztán egyre több újságíró és helyi polgár kutakodni kezdtek, és a média figyelme is ezekre összpontosult. Kiderült, hogy a projekt 100 millió dolláros költségvetésből valósult meg, és 18 fémtornyot telepítettek a város különböző pontjaira.

Dave Carlin még azt is elárulta, hogy egyes kollégái, és a részlegén dolgozók sme tudják, hogy mik ezek, mivel nem árultak el a feljebbmenők információkat a projektről.Egyes források szerint különféle modern technológiát tartalmaznak ezek a tornyok, amik a kommunikációt javíthatják a nemzetvédelmi szervek között.

Ha így van, akkor ez valamiféle terrorellenes technológia. Mikor Carlint megkérdezték róla, hogy képesek-e arcfelismerésre is, ő csak annyit mondott, hogy "nem áll szabadságában bármit is mondani róla".

Éppen ezért kaptak szárnyra azok a sejtések, melyek szerint ezek a tornyok valójában egy globális megfigyelési rendszer főpróbái. Az Isten szeme, vagy a Nagytestvér, ki hogy hívja.

Mások szerint valamiféle tudományos kísérlet zajlik ezen tornyok közreműködésével, még olyan is felvetődött, hogy talán az árapály jelenséget vizsgálják...

Annyi biztos, hogy nagyban megy a ködösítés ezen tornyok körül. Sem a pontos költségvetést nem tudni - csak a 100 millió kezdeti büdzsé biztos - sem azt, hogy pontosan mi célból készültek.

Szemmel láthatóan nagy a titkolózás körülöttük, és a kormányzat próbálja különféle fedősztorival ellátni ezen tornyok létezését.

De vajon tényleg egy megfigyelőrendszer végső tesztjei folynak? A lakosság teljes, és kontrollált megfigyelése?

Ha igen, akkor biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan minden nagyobb amerikai városban megjelennek majd. Aztán szép lassan az egész világon is...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom globális megfigyelés titkosszolgálatok nagytestvér


Megtekintések száma: 22996

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet