Bizarr fényjelenséget rögzítette az ISS közelében?

2016. október 5., szerda




Újabb rejtélyes fényjelenséget szúrtak ki a NASA által az ISS űrállomásról közvetített élő felvételen. A NASA élő adása ekkor hirtelen megszűnt. Mindez véletlen lenne, vagy van valami az űrben, amit nem láthatunk?

Már nem az első, hogy a NASA ISS felvételein szokatlan dolgokat szúrnak ki az emberek. Ezek az élő adások ilyenkor többször, teljesen váratlanul meg is szakadtak, ami még gyanúsabbá tette a dolgot.

Természetesen a NASA mind a mai napig tagad, és szerinte csak technikai hibákról van szó, azonban az emberek úgy vélik, valamit rejtegetnek előlünk.

Egy mostani, új felvételen egy furcsa fényjelenség tűnik fel az űrben a Földtől nem messze. A felvételt elemzők szerint kizárt, hogy a napból visszatükröződő fény legyen.

Sokkal valószínűbb, hogy saját fényforrása van annak a valaminek, ami látható a felvételen.

Tökéletesem kivehető, hogy ez a fény ott lebegett az atmoszféránk közvetlen közelében, mintha megfigyelést végzett volna.

Természetesen a NASA mindent tagad, és érdekes módon itt is megszakadt az élő közvetítés.

Sok ufókutató szerint ez az apró fénylő pont az idegenek létezésének ékes bizonyítéka lehet. A Földünket már hosszú évezredek óta megfigyelő faj rejtve él, az emberiség kíváncsi szemeitől távol.

Az objektumot elemzők is megvizsgálták a felvételeket megtekintve, és megállapították, hogy az ominózus valami egy tárgy, melynek egyik oldala sötétebb, míg a másik világosabb, mert ott jobban megvilágítja a nap, így kizárt, hogy fény keltette optikai illúzió legyen.

Ráadásul nincs is annyira messze az űrállomástól, mint elsőre gondolnánk. A felbecsült távolság jóval kisebb lehet, mint elsőre tűnik. A szakértők szerint a fényjelenség közvetlenül az űrállomás mellett lehetett.

Bármi is a rejtély nyitja, a NASA feltűnően hallgat, de mégis, ez a hallgatás sokat elárul.

Sokak szerint az űrügynökség tud valamit, amit mi nem, és olyan dolgokat rögzítettek már az űrben a Föld körül, amit avatatlan szemek nem láthatnak.


Megtekintések száma: 134339





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet