Bizarr, gömb alakú tárgyat észleltek egy aszteroida felszínén. Földönkívüli műhold? A NASA hallgat!

2017. augusztus 16., szerda




A 25143 Itokawa felszínén egy rendkívül furcsa, gömbszerű objektum látható.

A japán Hayabusa műhold készítette azokat a képeket az egyik űrben keringő aszteroidáról, melyeken most az egész tudományos világ el van hűlve.

Ugyanis senki sem tud arra magyarázatot adni, hogy pontosan mi is látható a felvételeken. A műhold által közzétett képeken ugyanis egy gömbszerű anomália látható a felszínén.

Idegen űrhajó? Egy kupola? Vagy valamiféle kozmikus szerkezet?

Rengeteg elképzelés született az eredetére vonatkozóan.

A 25143 Itokawa legalább 540 méteres nagyságú, ezzel sokkal nagyobb mindennél, amit valaha ember épített az űrben. A Nemzetközi Űrállomás is eltörpül mellette, hiszen az "csak" 80 méteres.

Úgy néz ki a felvételen szereplő valami, mintha egy műhold lenne. Egy mesterséges műhold. külsőre a Szputnyikhoz is hasonlít, azonban megfigyelhetők eltérések is.

Három hosszú kar, vagy valamiféle antenna lóg ki az objektumból, melynek mesterséges eredete sokak szerint letagadhatatlan.

Egyes elképzelések szerint nem is a felszínen van ez az anomália, hanem az aszteroida közelében lebegett, a felszín felett a felvétel készítése idején. A NASA szakemberei szerint egy felszíni természetes formációról van szó.

Igen ám, de miért vannak karjai, antennái? És ami még zavarba ejtőbb: miért nincs rajta egyetlen korábbi, az aszteroidáról készült felvételen?

Szimmetrikus a felépítése, ami nem jellemző feltétlenül a természet műveire. Talán valóban egy idegen civilizációhoz tartozó műhold lehetett, mely még mindig aktív lehet. Érdekesség, hogy az egyetlen aszteroida, amihez a japánok missziót akarnak szervezni, hogy egy eszközzel mintát vegyenek belőle.

Mi van, ha valamit tudnak, amit nem mondanak el?

Mi van, ha eleve azért szerveznek oda expedíciót, mert már régóta tudnak az idegen műholdról, mely az aszteroida körül kering...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 96969





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet