Bizarr, gömb alakú ufókat filmeztek Wiltshire-ben?

2017. augusztus 9., szerda




A felvételek alapján biztosan nem drónokról vagy porszemekről van szó. De akkor mik lehetnek?

Pierre Beake készíthette azokat a felvételeket, melyek nemrég megjelentek, és most mindenki róluk beszél a felvételen jól látható, hogy kettő vagy több gömb alakú, fehéren világító objektum lebeg, majd ide-oda cikázik egy Wilthsire közeli réten.

A Nyugat-Angliában történt eseménysort sikerült kamerafelvételen is rögzíteni.

A férfi eredetileg kutatóként utazott Franciaországból Angliába, hogy az ott megjelent friss gabonaköröket analizálja. kezdetben rengeteg gabonakörről úgy tartották, hogy csalók műve, de aztán Angliában több olyan felvétel is került elő, melyeken a gabona mezők felett lebegő titokzatos lebegő tárgyak voltak láthatóak.

A mostani felvétel is egy ilyen. Jól kivehető, hogy kettő, vagy több nagyobb méretű, semmi mással nem összetéveszthető gömb röpköd a gabona mezők felett.

Azok a gabonakörök, melyek valódiak, mértanilag hihetetlenül pontosak, ezért úgy gondolják a kutatók, hogy kizárt, hogy ember alkotta dolgok legyenek.

Ráadásul ezen gabonaköröknél a gabona vagy a kukorica szárai úgy hajlanak meg, hogy el sem törnek, és igen gyakran radioaktív sugárzást lehet mérni a körök közepén.

Korábban már felvetődött az, hogy a gabonakörök talán nem mások, mint csillagközi üzenetek, melyeket a távoli világűrből lézeresen juttatnak el, "égetnek bele" a Földbe.

Korábban már olyan felvétel is előkerült, melyen jól látni azt, ahogy két ufó létrehozza a gabonaköröket, egyfajta kinetikus eszközzel elhajlítva a gabonát, köröket formálva bennük.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 41300





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet