Bizarr jövő: robotok irányította zöldséggyárak szolgálják ki az emberiséget. A GMO csak a kezdet volt?

2018. január 27., szombat




Létezhet rosszabb, mint amit eddig tettek a természetes növényeinkkel és zöldségeinkkel.

A GMO növények korában, amikor az emberek daganatos megbetegedésekben halnak meg egyre gyakrabban, a világ gyanúval és meglehetős szkepticizmussal áll hozzá bármihez, ami mesterséges.

Mindent fel fognak számolni a jövőben, 5-10 éven belül, ami mesterséges.

Erre mérget vehetünk, ugyanis már most megjelentek olyan tervezetek, amik nem csak az állattartást, hanem a zöldségtermesztést is automatizálnák, méghozzá teljes mértékben.

A mostani hír azt mutatja, hogy igen félelmetes lesz a jövő az élelmiszeripar egyes területein.

Olyan "zöldséggyárat" létesít a kaliforniai Szilíciumvölgy egyik településén egy amerikai cég, ahol robotrendszer felügyelete mellett termelnek majd fejes salátát és fűszernövényeket. A robot teljesen önállóan lesz képes dolgozni és döntéseket hozni.

A 750 négyzetméternyi területet elfoglaló gyár azért érdekes, mert a több száz fejes saláta és fűszernövény olyan robot felügyelet mellett növekszik majd, amely képes a megfelelő méretű és érettségű palántát kiültetni a nagy és kifejlett társai közé.

Ergo ezek a TÖKÉLETES növények lesznek, így tökéletes élelmiszereket kaphatunk.

Arról nincs hír, hogy GMo vagy nem GMO technológia lesz, de innen már nem nehéz továbbgndolni, hogy a mezőgazdasági lobbi és a Monsanto majd keresztül fogja vinni az akaratát, és mű züldségeket fognak termeszteni, nem valódi munkaerők, azza robotok.

Így pedig már tényleg semmi sem lesz, ami valós vagy természetes lesz majd a jövő zöldséggyáraiban... Eleve a kifejezés is visszatetsző sokak szerint. "ZÖLDSÉGGYÁR"

A robotkar először egy olyan tálcába ülteti el a magokat, ahol egy tápanyagban gazda közegben csírázhatnak ki. Amint a növények nagyobbak lesznek, a kar áthelyezi őket egy olyan tálcába, ahol több a hely, majd néhány héttel később ismét átülteti azokat.

A növények folyamatos mozgatására azért van szükség, mert így maximalizálni lehet a számukat. 

A robot a növények fejlődése közben egy kamera segítségével figyeli, hogy megfelelő-e a méretük, a színük, és van-e rajtuk bármilyen fertőzés vagy kártevő.

Félreértés ne essék, lenne hely a technológiának és az elgondolásnak a jövőben, azonban ismerve az emberi lélek bugyrait, és a hatalmas mezőgazdasági cégek gondolkodását, megint arról lesz szó, hogy műkaját adnak el nekünk.

A különbség már csak annyi lesz, hogy tényleg SEMMI nem lesz természetes...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia GMO az emberiség jövője monstanto


Megtekintések száma: 25191





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet