Bizarr két lábon járó lényt videóztak a kanadai erdőségben? - VIDEÓ

2023. május 22., hétfő




A nem mindennapi felvétel Kanada egyik isten háta mögötti, vadregényes területén készült, amikor egy utazó egy rénszarvast akart levideózni…. 

de valami más is előmászott a bokrokból.

A különös felvétel 2018. július 29-én, a kanadai Gaspésie terület vadregényes tájain átvezető úton készítette Audrée Tanguay Fréchette, aki egy út mentén legelésző jávorszarvasra lett figyelmes utazása során. 

Gondolta videóra veszi, de arra a “dolgora” még ő sem számított, ami az állat mögötti bokrokból mászott elő.

“A teremtmény először egy fa mögé rejtőzött és úgy figyelte a jávorszarvast.

Teljesen volt olyan helyzet, mint amikor egy ragadozó becserkészi a zsákmányát. Pár pillanat múltán azonban visszahúzódott a sűrűbe, mintha észrevette volna, hogy figyelik. 

A szarvas mindebből semmit sem vett észre, önfeledten legelt tovább.”

A videó készítője még sosem látott ilyen lényt. Elsőre emberszerűnek tűnt, de csak elsőre. Jobban szemügyre véve, kiderül, hogy a karjai nagyon hosszúak, teste szürkés színű, és a mozgása teljesen idegenszerű…

Az egész eset emlékeztet egy hátborzongató 2010-es történetre, amikor egy vadász lousianai Baton Rouge város közelében, az erdőbe kihelyezett, mozgásérzékelős vadkamerában talált egy olyan felvételt, amitől aztán hónapokig rémálmai voltak.

A hasonlóság szembetűnő. 

Az összeesküvés-elméletek kedvelői ilyenkor szoktak előhozakodni azzal a kérdéssel, hogy az ilyen és ehhez hasonló lények vajon titkos genetikai kísérletekből származnak-e, vagy inkább földönkívüliek?

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: napiufo

ufó ufók földönkívüliek idegenek ijesztő paranormális


Megtekintések száma: 79772





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet