Bizarr: Kína emberhúst exportál más országokba? Bizarr teória nyomában

2021. június 15., kedd
Bizarr, egyben hihetetlen elmélet kering a neten. Szerintetek mi az igazság?

Megdöbbentően bizarr elmélet látott nemrégiben napvilágot, mely olyan dolgokat állít, amit még mi sem akarunk elhinni.

Az állítások a következők: Kína emberi húst exportál egyes országokba. Ezen országok főleg Afrika országai, ahol az emberek alig jutnak hozzá az élelmiszerekhez, és gyakori az éhezés.

Egyes jelentések azonban európai országokról is beszámolnak.

Az elmélet nagyon abszurd, azonban azon források, ahonnan ezek az információk származnak, azt állítják, hogy ténylegesen így van, és alapjaiban véve Kína lakossága sem tud róla, csak a kormányzat egyes emberei, és az élelmiszeripar fejesei.

Ha őszintén akarunk lenni, minket nem lepne meg, ugyanis a kínaiak eleve sokkal több fajta húst fogyasztanak, mint mi, európaiak.

Náluk nem tabu a kutya, illetve macskahús sem, illetve egyes rovarok élelmiszerként való fogyasztása sem. Innen pedig már csak egy újabb lépcső lenne az ember hős fogyasztása, feldolgozása.

De vajon tényleg megtennék a kínaiak, és titokban is tudnák ezt az egészet tartani? Ez már más tészta.

Sokak kinézik a dolgot a kínaiakból, míg mások szerint már rég kiszivárgott volna a nyilvánosság felé az ügy, és hatalmas botrány lenne.

És hogy honnan vannak a testek? Az elmélet hívei azt állítják, hogy ezek elhamvasztandó testek.

Tehát a kormányzat a hamvasztáskor valójában elszállítja a testeket egy tároló komplexumba, és a hozzátartozók törmelékekből, és egyéb anyagokból származó hamut kapnak, mások szerint a testeket megnyúzzák, leválasztják róluk a felhasználható részeket, és úgy küldik vissza hamvasztásra.

A húsokat aztán ugyanazokon az eljárásokon viszik keresztül, mint a baromfi húst.

Végső soron egy olcsón előállítható, steril húst kapnak, hiszen az így keletkezett hústömeget nem kellett etetni, gondozni, tehát nem jártak költséggel.

A kíniak pedig szó mi szó, nagyon vonzódnak a rendkívül költséghatékony dolgokhoz...

Ennek ellenére is azt mondanánk, hogy a teória nagy valószínűséggel nem igaz, ugyanis ha igaz lenne, már rég borította volna valaki a bilit...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr durva feltáró élelmiszeripar botrány


Megtekintések száma: 219435

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet